Запази природата чиста изхвърли стари уреди

Запази природата чиста изхвърли стари уреди безплатно или евтино

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Запази природата чиста изхвърли стари уредиЕкология, екология и пак екология. На всякъде и все по-често в ежедневието чуваме за нея, но какво в крайна сметка представлява тя и как да бъдем и ние природосъобразни и за запазим природата чиста. Това е една от нашумелите теми, която вълнува света днес.

Ние ще ви помогнем с полезни съвети, а вие сами изберете разумното решение.

За да запазим природата чиста:

–              Изхвърли стари уреди за рециклиране на правилните места. Те са един от главните замърсители за околната среда, а разумното решение е събирането им и предаване на места като изкупни пунктове; фирми по събиране на стари уреди и други;

–              Използвайте по предназначение контейнерите за разделно събиране. За да запазим природата чиста, освен изхвърляне на стари уреди на правилните места, трябва да разделяме и хартии, стъкла и пластмаси

–              Автомобилите са сред основните замърсители за околната среда. За запазване на природата чиста, трябва да помислим над въпрос с всеки стар автомобил. Те, също, както стари уреди биват нерационално съобразно и природозащитно занемарявани на всякакви места, където остават да гният с години. Не позволявайте това да се случи и с вашият стара автомобил. Обадете се, където е нужно и вземете правилното решение.

Да запази природата чиста, не само „изхвърли стари уреди“ е важно, важен е всеки жест към зеленото. Еко опаковките са една част от цялата мотивация по кампаниите за опазване на околната среда. Така например една бутилка от напитка с най-малък въглероден отпечатък са водите родно производство. Това е така, защото при производството им се използват минимални количества ресурс и транспорт, няма концентрати и водата, като природен еко ресурс не налага обработки.

За разлика от стари уреди и автомобилни части. За рециклирането им се изискват по-специални грижи и голяма отговорност. Помислете над тези въпроси и се присъединете към кампанията: „Запази природата чиста изхвърли стари уреди“.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *