Услуги

Хамалски услуги за пренасяне и почистване на жилища

От качеството на товаро-разтоварните работи много зависи, до колко бързо и главно акуратно ще бъдат пренесени и натоварени вещите в камиона, предметите, мебелите и скъпата техника. Преди години, това възлагахме на приятели или съседи, като радушно приемахме тяхната помощ или пък поверявахме това на случайни хора, които нямат специална подготовка, като не можехме да се сърдим при щета на нашето имущество, защото всичко беше на приятелски начала. Сега вече това е не мислимо дело, без да се обърнем към специалисти, защото са необходими физическа сила с определени навици и опит.

Нашата фирма предлага услуги само на опитни, подготвени и отговорни хамали, които извършват работата качествено и бързо, като съблюдават всички необходими мерки за безопасност и технически норми. Доверявайки се в ръцете на професионалистите от HAMAL.BG, на вас ще ви остане време да се заемете със своите дела или да наблюдавате работата на хамалите. Ние сме готови да ви помогнем в организирането и осъществяването на всички видове пренасяне и превозване, а услугите на опитният ни екип от хамали ще извърши следният вид работа: преместване на вещи от вашия дом, офис, вила, натоварване и разтоварване на фургони и вагони, физическа работа на строителната площадка и други обекти при пренасянето на различни видове товари с участието на специална техника.

В списъка на нашите услуги влизат не само натоварването и разтоварването на различни типове товари, но и техния демонтаж и сглобяване. Тези работи също имат своята специфика. Особената точност изискваща при работа с чупливи лабораторни оборудвания и органична техника. Всеки един хамалин от нашата фирма носи материална отговорност за качеството на своята работа. Ние сме заинтересовани към дълго срочно сътрудничество, затова на всеки клиент се изготвя индивидуален проект.

Отговорни хамалски и транспортни услуги

Заедно с преместването, ние оказваме и комплекс от допълнителни съпътстващи услуги. Това са експедиране на товара, застраховането му, сертификация на товара, митническо оформление ако е необходими, товаро/разтоварни работи, такелажни работи, логистични операции, отговорно съхранение, почистване на помещението, опаковане, допълнителна обработка на товара, разглобяване и сглобяване на мебели, пренасяне и други. Отговорността, която носи нашата компания покрива всякаква щета, която може да възникне в процес на превозване на товара, по време на транспортиране. Освен това, ние можем да застраховаме вашият товар от всевъзможни рискове, в това число от вреда, причинена от трети лица.

Вече дълго време в своята работа, по застраховане на товари, ние се доверяваме на най-успешните застрахователни компании на нашия пазар. При определяне размера на тарифата, от единично превозване до регулярно такова се отчитат следващите фактори: вид на товара и неговата опаковка; маршрут на превозване; наличие на свръх товар; стойност на товара; заявление за обема на товара; избрана величина на застраховка; наличие на охрана или съпровождане на товара. Като правило, тарифата за застраховане на товара се колебае от 0.08% до 0.5 % от стойността на товара.

Застраховането на товара е актуално за всеки бизнес, свързан с транспортиране на материални ценности. И това не е разкош, а разумен подход за разрешаване на възможен проблем. Неоправдания риск води до непредвидени загуби. Как можем да твърдим, че една логистика е сериозна, ако не се охранява товара, защото транспорт за случайно извозване може да се намери винаги. Възможен е грабеж на пътя, възникване на стихийно бедствие, което за съжаление е, не рядко явление по нашите пътища. Затова застраховането ще ви избави от безпокойство по вашия товар.

По-подробна информация за възможностите по застраховане на товара ще узнаете при изпратено запитване на нашия мейл или позвънете на телефония номер от контакти, Вие ще можете с помощта на нашите мениджъри да обсъдите въпросите, които ви касаят.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *