Транспортни услуги в София и страната

Хамалски и транспортни услуги в София и страната 0888 575 888

Транспортни услуги в София и странатаМалко са хората на днешно време, на които не се е налагало да ползват някакъв вид транспортни услуги в София и страната. Днес дори за най-малките поръчки, които избираме и заявяваме по Интернет ни трябват транспортни услуги, но там предимно се касае за „куриерски услуги“. В случая ще говорим по-конкретно за транспортни услуги в София и страната предлагани от фирма Хамал.бг.

Те предлагат гъвкава схема от срокове за изпълнение на конкретни заявки, превозват всякакви товари, с различен обем и същност. Фирмата работи с най-модерно оборудване, което е още един гарант за качествено изпълнение на предлаганите услуги.

Фирмата разполага с идеална складова база, осигурена срещу всякакви бедствия, посегателства и при нужда в нея се складират различните багажи, товар и стока.

Фирмата е оборудвана с парко зона за всякакви товарни автомобили и прилежаща товаро-разтоварна техника. С нея се извършва транспорта от точка до точка, междуградски транспорт и товар на лични вещи до вратата на поръчителя.

Във фирмата работят служители, които са вежливи млади хора с богат опит в контактите, обслужването и пътуванията. Те се справят отлично с пакетиране, пренасяне, товарене, демонтаж, съхранение и доставка на лични вещи от врата до врата и багаж от всякакъв тип.

Сред многото партньори на фирмата има както български корпоративни, така и чуждестранни такива, сред тях са не малко частни лица и всички имат своите специфични изисквания, с които екипа на хамал.бг подхожда строго индивидуално.

Финансовата стабилност и гъвкави методи за обслужване на клиентите, дават достъп до по-атрактивни цени, гъвкави схеми на разплащане и доказване и утвърждаване на клиентелата.

Наред с професионалната отговорност на фирмата за товарни превози и хамалски услуги са всички разрешителни и застраховки, които са част от дейността и качеството на работа.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *