Транспорт София Кърджали София

Фирма за транспорт София Кърджали София 0888 575 888

Транспорт София Кърджали СофияВ случаи, че имате нужда от транспорт за по-големи разстояния. Трябва да прекарате обемни твари от Кърджали към Согия и обратно, а колата ви е много малка за такава работа, ако не може да носите тежко, обърнете се към фирма Хмала.бг.

Фирмата предлага хамали, за пренасяне на всякакви тежки или обемни неща, не е невъзможно да се справят с всяка една ситуация, която налага транспортиране с междуградски автомобили.

За да преместите дома или офиса хамали са винаги на Ваше разположение. С тяхна помощ ще имате осигурено и качествено свършена работа. Екипа от хамали е обучен да изпълнява всякакви задачи и то при различни климатични условия. В това число студ, пек, дъжд и дори неудобни места за живеене, като крайни квартали или разположение на последния етаж.

За качване и сваляне по стълбище пеш може да се дверите на екипа на ХАМАЛ.БГ, те бързо и практично маневрират дори с най-обемните неща. С тях винаги може да разчитате на хамалски услуги, транспорт и преместване.

С какво още се занимава фирмата? Тя извършва следните услуги:

  1. Монтаж и демонтаж на всякакви мебели и предмети, в това число офис обзавеждане и модулни системи. Към комплексното обслужване от тяхна страна се причисляват и кухненско оборудване, холна секция, спалня с четирикрил гардероб и още редица обемни и тежки неща, за които непременно ще ви е нужна помощ.
  2. Преди да бъде разглобена дадена мебел, тя бива старателно описана, частите й се съхраняват до момента за нейния монтаж. Това гарантира запазване целостта и връщане крайния вид на всеки един от мебелите.
  3. Може да поръчате чистене на мазе и таван с изнасяне на всичко, от което нямате нужда. Превозването става с товарен камион или микробус до специалното сметище.
  4. Товарене, превоз и разтоварване на мебели, материали, бяла техника, строителни отпадъци и др.
  5. Качване и сваляне на стари и нови мебели, техника и електроуреди до дома или офиса. За всяка дейност се спазва стриктен контрол и превоза остава непокътнат.
Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *