Товарно такси София

Товарно такси София 0888 575 888

Товарно такси СофияПревозването на мебели, било то офисна, жилищна или вилна, винаги е била сложен и доста неприятен момент, особено ако мебелите, предназначени за превоз, са скъпо струващи с антикварна стойност, вградена или просто много ценна за вас. Превозването на такива мебели, като вградени кухни, лавици, мебелни стени, шкафове и даже вашите любими дивани, легла, кресла и маси, се явяват не проста задача и тук трудно бихте се справили без специално подготвени за изпълнение на този проблем самостоятелно, т.е. без специалисти по транспортиране на мебели. В такъв случаи вие можете да се обърнете към компания, която може да ви предостави отлични специалисти по извозване на мебели, багаж и вещи, които разполагат цял арсенал от опит, знания, умения и желание.

Словосъчетанието < жилищно преместване> и < стихийно бедствие > отдавна престанаха да бъдат от значение. Вече можете да извършите преместването бързо, лесно и просто, като така ще икономисате средства и нерви. Значителна роля при жилищното преместване играе опаковката. Опаковането на посуда, вази, картини, полилеи, мебели, огледала изисква внимателно отношение. И служителите на фирми за хамалски услуги са в състояние да ви го гарантират. Техните специалисти акуратно и внимателно ще опаковат вашите вещи (за това се използват специални опаковъчни материали, които ще защитят вашите вещи при превоза), качествено ще бъдат разглобени и опаковани, както и внимателно ще бъде демонтирана техниката. Много от предметите на интериора, такива като полилеи, окачени тавани и други изискват допълнителни усилия при демонтажа. В това те също могат да ви бъдат полезни. Освен това ще поемат цялата грижа за съхранение на вашите мебели, акуратно и внимателно ще доставят всичко до нужното място. Техните сътрудници качествено и отговорно ще изпълнят своята работа. За тях е много важно, че клиентът ще остане доволен от сътрудничеството си с тях.

Те ще се погрижат за това, транспортирането на товара да бъде безболезнен и мине, колкото е възможно спокойно и бързо за вас. Затова преместването и транспортирането е добре да се планира през почивните дни. Вие можете предварително да съберете своите лични вещи, а с останалите да се заемат хамалите. Процеса на преместване включва в себе си няколко етапа:

– Оценяване на предстоящата работа;

– Демонтаж на мебелите при необходимост;

– Опаковка на техниката, мебели, документи и други предмети в кутии и опаковъчна хартия;

– Натоварване на камион;

 – превозване до точката на предназначение;

– Разтоварване на новото място;

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *