Товарен транспорт София – Велико Търново – София

Товарен транспорт София – Велико Търново – София 0888 575 888

Товарен транспорт София - Велико Търново - СофияЕто, че в цялата соматха около местене от Велико Търново към София забравихте да помислите за така важният транспорт на багажа. Сега е момента да организирате заминаването, но наред с него ви е нужен багажа. С фирма по хамалски услуги може да заявите и транспорт на всякакъв багаж, дрехи, мебели, матраци, техника и уреди от дома.

В офиса на фирма хамал.бг или по телефона може да се информирате за всичко в предстоящото голямо местене.

И вземайки под внимание релефа на града Велико Търново и обема на превозван максимален багаж от вас, ще споделим и някои техники, с които боравят нашите шофьори.

В предвид множеството наклони и факта, че се прекарва голям товар, опитния управляващ товарен камион шофьор знае, че автомобила изисква по-голяма мощност и повече скорост. За набиране на скорост се използва момента в равния участък, а не преди самия наклон. Важно е да се достигне до наклона с максимално набрана инерция, за да може да бъде поет целия товар на автомобила.

Тук е важно и редуването на предавки. В случая преди изкачване на надлез или друг баир не бива да се превключва към по-висока предавка. По ниска такава се включва само в случаи на натоварване на двигателя или казано с други думи при необходимост.

За спускане на баир, надлез и друго възвишение, педала за газта може да се отпусне, когато бъде взето билото. Отпускането му и оставяне на камиона по инерция да спусне възвишението надолу, с всичкия твар е най-разумния начин. При него задължително трябва да се следи и за инерцията, която се набира, от товара тя може да нарасне значително.

С последното действие може и да се спести значително количество гориво.

Колкото по-тежко натоварен е автомобила, толкова и с по-голяма сила може да се придвижва напред. За спускане на възвишения, каквито има не само Велико Търново и за превоз на тежки товари може да се използва това тегло, за придвижване надалеч, без да се губи скорост. Всеки опитен шофьор, знае, че достигналата веднъж скорост може да отведе надалече, без да бъде използван двигателя.

Всичко това го споделяме, за да знае всички наши клиенти, че във всеки един момент екипа на фирма Хамал.бг се стреми да работи изцяло в интерес на клиента и да пести време и средства за него.

Товарен транспорт София – Велико Търново – София
5 (100%) 1 vote
Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *