Товарен транспорт София – Пазарджик – София

Предлага товарен транспорт София – Пазарджик – София 0888 575 888

Товарен транспорт София - Пазарджик - СофияАко ви трябва транспорт София Пазарджик София сега е момента да научите повече за една от доказаните и популярни фирми на българския пазара, предлагащи превозни и хамалски услуги.

С фирма Хамал.бг, може да получите всякакви работи в областта на групажни, комплектни превози на багаж, личен транспорт на вещи и стоки и всичко това на изгодни цени.

Фирмата притежава богат автопарк с различни товарни камиони и бусове, с които достига до всяка точка на страната.

В зависимост от обема и тежестта на товара може да получите качествен превоз и транспорт не само в маршрута София Пазарджик София, но и до всяко населено и извън населено място на страната, до частни имоти и индустриални зони.

Превозните средства на фирмата са на постоянен контрол, проверки и притежават всички необходими разрешителни за прекарване на товари на частни лица и фирми.

Дори понякога да се наложи забавяне в транспорта, фирмата има отговорността и ангажимента да информира клиента за възникналата причина. Всички знаем, старата поговорка: „Път време няма“, но за служителите на фирмата, точността е на първо място. И въпреки това тя поема риска и отговорността над случващите се понякога обстоятелства и компенсира загубите, в случаи, на наличие на такива. Шофьорите работещи в хамал.бг, правят всичко по силите си, за да компенсират загуба на време при натоварено движение, изникнала авария по пътя или трафик в пикови часове в столицата и извън нея. С това те минимизират закъсненията и доказват на клиента, че неговият багаж е най-важен и за фирмата.

Всички камиони и бусове на фирмата са оборудвани с най-модерна техника, за качване на товара, за захващане и пристягане на багажа по време на път. Колани и щендери са поддържани в отлично състояние и са в готовност за всякакви размери товари. Те притежават най-съвременни системи за контрол и навигация, а това прави пътя на вашия товар още по-директен и безавариен. Наред с това може по всяко време на денонощието да проследите в коя част на страната се намира вашата пратка.

Товарен транспорт София – Пазарджик – София
5 (100%) 1 vote
Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *