Събиране на стари мебели

Безплатно или евтино събиране на стари мебели 0888 575 888

Събиране на стари мебелиИнтересно е какво става, когато решим да сменим старите мебели. За тяхното сваляне, демонтаж и събиране едва ли всеки сам ще се ангажира. Има екипи на фирми, които предлагат тъкмо този вид услуги, а за по сръчните и няколко идеи няма да са излишни.

По демонтаж на вграден гардероб, трябва да се предвидят пространствата в нишата. Те обикновено са не по-малки, дълбоки от 60 см. Често в жилищата не се предвиждат тези ниши, но много пъти хората са ми ги правят между баджата и единия край на стената. Този метод е практичен и удобен, защото значително спестява от разстоянията. Така гардеробът може да се изгради върху цяла стена от единия до другия край. За демонтажа на стар гардероб, събиране и сваляне на чистите се подхожда по сходен начин. Развиват се пантите, свалят се вратите, а след това внимателно с длето се отстраняват и вградените панели, каса и други плоскости.

За да може да е практичен един гардероб, то пространствата в него трябва да са рационално използвани. В случая вградения такъв между пода, тавана и двете страни може да помести много неща, но и по време на монтажа да окаже известна съпротива.

Старият гардероб може да е във вид на стена, облицована с топла дървена ламперия, чиято задача е да внася уют в стаята.

Сменяйки гардероба, който допълва останалите мебели, то би следвало и за тяхното подменяне да се замислите. Никому не би се харесала идеята да има мебели в едно и също помещение от различни епохи, стилове и материали. Самият интериор би говорил за неорганизиран домакин и пълна  безвкусица.

Важно е разпределението на всяка една мебел в помещенията. За да се получи идеално синхронизиране и правилно съчетаване след събиране на стари мебели помислете над идеите и плановете къде да разположите всяка нова мебел.

Най-добри съчетания се правят там, където присъства желание.

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *