Събиране и изхвърляне на строителен отпадък

Извозване на строителни отпадъциСъбиране на отпадъци 0888 575 888

Ето, че приключвате с летния голям ремонт, а сега трябва да вземете още един въпрос под внимание. Събиране и изхвърляне на строителни отпадъци се пада също на вас или поне трябва да сте отговорни по правилното му разпределение. По закона за опазване на околната среда и в наредбата за разпределение и управление на отпадъците се споменава, че строителни отпадъци се събират и извозват на регламентирани сметища. В случаи, че сами се наемате да намерите транспорт, да натоварите и извозите всичкия боклук от ремонтната работа, то трябва да пожертвате повече време и средства, а наред с тях да се въоръжите за тежка, хамалска работа.

Другия вариант е да потърсите организирана и специализирана фирма, която да се наеме по събиране и изхвърляне на строителен отпадък. Независимо дали става дума за апартамент, къща или открит обект всички струпани камари от мазилка, арматурни железа, стара дограма, стъкла от прозорци и витрини и други се разпределят и сортират по вид. След това се товарят в чували за боклук. От фирма по хамалски услуги в София чували и кашони за събиране на строителни отпадъци се предоставят безплатно. Екипа изпратен на място разпределя работата между служителите и за няколко часа всичко е приведено в ред.

Изхвърляне на строителен отпадък е следващия етап по отстраняването на ненужните материали. Те биват товарени на бусове или камиони, с които фирмата разполага и се извозват на сметища извън града. С тези няколко на пръв поглед елементарни действия всички задължения от страна на правещия ремонт са спазени относно законовите мерки, а фирмата изчерпва ангажимента си със събиране и извозване на строителен отпадък, в момента, когато всичко е свършено и разтоварено на сметище за строителен боклук.

Като заключение и поради новостта на услугата по събиране и извозване на строителен отпадък, препоръчваме групата на ХАМАЛ.БГ. Тя съществува от години на пазара и извършва качествено и мобилизирано всяка дейност, като предоставя на клиентите комплекс от услуги, в които те сами избират кои от тях ще ползват.

Събиране и изхвърляне на строителен отпадък
5 (100%) 5 votes
Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *