Събира стари мебели

Безплатно или евтино събира стари мебели 0888 575 888

Събира стари мебелиИма хиляди неща, от които разбирате, но не отричайте и факта, че има дейности, които никак не ви се нравят. И с право! Защо да си блъскате главата за работа, която не ви доставя удоволствие, но ако ви се наложи да ползвате нечии услуги по отношение изхвърляне и чистене на дома, за целта може да се консултирате или да поискате помощ от фирма предлагаща хамали.

За цялостно събиране на стари мебели, за изхвърляне на боклук и отпадъци, за качествено обслужване и бързо решаване на проблема с транспорта ХАМАЛ.БГ са насреща.

Знаете ли, че ако в обзавеждане на дома, ви предстои монтаж на шкафове, то трябва да предвидите тежестта и натоварването. Така например за поставяне на рафтове в кухня или хол, не бива да превишавате указаните стандартни норми, а те са 105 см във височина и 40 см разстояние между тях. Пори обзавеждане на тези рафтове и ако те са в гардероба, трябва да направите отделения за различните дрехи. Скринове, чекмеджета, шкаф за обувки и подобни са само част от нещата, които се вземат под внимание.

При подмяна и събиране на стара мебел, за много може да се наложи демонтаж. Вратички, панти и всякакви подвижни части се отстраняват, с цел улесняване при носене и по-голяма маневреност.

Към кои от старите мебели, които ще се премахват има прикачени огледала, витрини и други стъклени полици и етажерки, то задължително е свалянето и опаковането им.

Предвид събиране на стари мебели и с цел да се улесните, а и да не се налага дълго да гледате празните пространства в дома, предвидите в един и същи ден да стане превоза на стари мебели и внасяне на нови такива. За целта услуги от хамали ще са идеалното решение.

Дори като цяло може да не се налага да ползвате инструктажа за демонтаж на мебели, от фирмата разбират и могат сами на място да извършат тази работа.

Събира стари мебели
Оценете статията
Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *