Разчистване на стара къща с двор

Почистване на дворове и къщи в София и региона 0888 575 888

Почистване на дворни местаЕдна доста стара дейност, която днешните хора не знаят е разчистване на двор. Казваме го не за да обидим някого, а защото днес това е нормално. Никой млад човек не би се „заробил“ в двора на старата къща или в градината да се занимава с работата, която пра баба му е вършила преди едно столетие. Да обаче в разчистване на двор не става дума само за почистване на градината от плевели и бурени, тук може да визираме още поне 10 дейности, които се отнасят към този знаменател. Всички сме патили от силните летни бури, които както идват, така си отиват, но след себе си оставят камари от струпани листа, скършени клони, изкоренени дървета, поваляни храсти или казано с няколко думи: „обърнати с краката нагоре градина и двор“.

При вида на такава гледка, ще ви се иска да нямате тази стара, а работата по разчистване на двор ще е като вечност. За целта помощта на съседи, с повечко опит в поддръжката на градини и дворове е идеална, но не всеки съсед е добронамерен; може да платите на някои беден и просещ по улиците човечец или да наемете професионална фирма по разчистване на стара къща с двор.

За цената не може да се каже на момента, колко би струвала тази услуга, защото огледа за специалистите е много важен. На място могат да преценят пораженията, материалите и товари, които ще се изнасят и да дадат ясна оценка на целия труд.

В случаите, когато за чистенето се налага и косене на трева, а има и струпани строителни отпадъци, трябва да се предвиди факта, че косен с машини е невъзможно и тогава с е работи на ръка. Важен момент е и самото извозване. В него се вземат под внимание, колко курса ще могат да бъдат направени и едва тогава може да се даде крайна цена на разчистване на двор.

Разчистване на стара къща с двор
5 (100%) 6 votes
Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *