Превоз на бяла техника

Фирма за превоз на бяла техника в София

Превоз на бяла техникаПреместването се случва в живота практически на всеки един човек и затова по време на този процес е необходимо не само добре да се сложат, но и да се опаковат предметите, особено битовата техника, преди да се извози. Тук не говорим за хората, които им се налага преместване след пожар, защото при такава смяна на местожителство често се губят вещи и предмети. В днешно време съществуват голямо количество компании, която дейност е свързана с помощ при превоз на мебели и вещи.

Спектъра от услуги на такива компании е голям, те разполагат със сътрудници, които се занимават не само с натоварването и опаковането на мебели, а също и с битова техника. На всички е известно, че при преместването достатъчно често се чупят предмети и падат на земята върху бетона, в резултат на което стават негодни или загубват своята естетичност. Затова една от главните услуги на компаниите се явява превоза на перални, телевизори, печки и други електроуреди. В тази услуга влиза не само непосредственото извозване на техника, както и нейното предварително изключване от мрежата и други комуникации, внимателна и качествена опаковка, фиксиране при необходимост и нейното извозване, естествено. А също разопакова и поставяне на мястото, където желае клиентът. Хладилника също се явява един от обемните предмети за извозване от дома, затова към него служителите на компаниите за хамалски услуги отделят най-голямо внимание. Наред с това фирмите за хамалски услуги могат да предоставят огромен списък с услуги по транспортиране на битовата техника. Мнозина се доверяват за транспорт именно на такива компании, защото надеждната опаковка, превоз и разопакова е именно профила, за качествено свършена работа.

Превоза на битовата техника изисква особена деликатност.

Плазмените и течно кристални панели, дисплеи, телевизори, газови печки, аудиосистеми и друга техника – всички те ще бъдат извозени много внимателно.

Хамалите:

– Ще дойдат в точно уговореното време;

– Ще изключат техниката (например, пералня или газова печка);

– Ще опаковат всички предмети в специална тара, пенопласт и др.;

– Акуратно ще ги изнесат и натоварят на специален транспорт;

 – Ще съберат остатъка от опаковката и ще извършат влажно почистване;

 – Професионално ще закрепят товара в товарния транспорт;

 – Внимателно ще го превозят и натоварят;

 – Да поставят по места според указанията на клиента;

 – При необходимост да включат (например, пералнята).

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *