Преместване на офис мебели

Хамали за преместване на офис мебели в София 0888 575 888

Преместване на офис мебелиАко вие за пръв път се сблъсквате в живота си с преместване и то не какво да е, а офисно, и не сте запознати с всички трудности, които съпровождат това събитие се обърнете към професионалисти. Трябва да знаете, че преместването отнема значителна част от времето, сила и добро настроение. Някои хора да твърдо убедени, че преместването в нов офис или жилище с хамалска фирма, превоза на тежки и крупно габаритни предмети, като пиано, сейфове и други струва твърде скъпо удоволствие и затова предпочитат да правят всичко самостоятелно. И след всички мъчения разбирате, че някои вещи са се счупили, зацапали, деформирали, ръцете и гърба ги болят, а това е отнело много време и настроението е на нула. Всички тази трудности може да си спестите, ако се доверите на професионалисти.

След като вие дадете за провеждане на превоз, на обекта ще пристигне специалист — оценител. Той ще огледа мястото и работата, ще се запознае с условията, при които ще се осъществи превоза, като се изучват възможните трудности (вити стълби, тесни участъци, висок етаж, липса на товарен асансьор и тегло на превозните предмети) и на основата на тези данни се изготвя договора, обсъждат се с клиента сроковете и цените на превоза от офиса до новото място. Стойността на преместването се оформя от всички гореизброени фактори, както и от количеството хамали, транспортното средство, количеството и вида опаковъчни материали.

Добре е, поръчката за превоз да бъде дадена по отрано от деня на транспортиране, за да могат да бъдат обмислени всички нюанси относно транспорта. Необходимо е цялата техника, архив, папки, класьори и всички лични вещи на служителите предварително да бъдат опаковани в кутии. На всяка кутия да бъде описано съдържанието, за да може лесно да се намират на новото място. Добре е, да се предвиди преместването в петък, за да може през почивните дни всичко да бъде извозено и поставено на място в новото помещение. Така ще улесните себе си, персонала и най-вече клиентите и партньорите на компанията. Ако обаче се наложи преместването да стане веднага, не се притеснявайте вие ще получите услугата на най-високо ниво. След подписване на договора и уговарянето на срока до вашия офис ще дойде бригада хамали. Всяка техника, мебели, стелажи и лавици акуратно ще се опакова, при необходимост ще се разглоби и ще се надпише с маркет. След превоза хамалите ще разтоварят товара, ще монтират всяка мебел, като я поставят, където пожелаете. Преместването ще бъде организирано така, че да ви е максимално комфортно!

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *