Преместване на офис бюра и шкафове

Преместване на офис бюра и шкафове София 0888 575 888

Преместване на офис бюра и шкафовеПреместване на офис обзавеждане – бюра и шкафове е специфичен тип местене. Всеки офис притежава разнообразни по вид мебели, оборудване и техники, а към всеки от тях е нужно и специално внимание и отношение.

Като оценка при този вид местене, от фирма по пренасяне на товари и хамалски вид услуги е нужна оценка. Тя се прави на база извършен оглед, предварително и запознаване с детайлите около бъдещи дейности.

Към критериите за оценка, се отнасят опаковане на компютри и монитори, ксерокси, телефони, принтери и факсове, лични вещи, опаковъчни и демонтажни дейности на всякакво оборудване, архив на документация, бюра и контейнери шкафове, метални шкафове, парични каси и други. В това число по време на огледа се взема под внимание и дали има или липсва наличие на асансьор, брой на етажи и други.

Фирмата по преместване на офис обзавеждане – бюра и шкафове предлага своята крайна цена, съобразявайки всеки един от споменатите критерии. Включват се и опаковъчните материали в цената, а при желание от мебели, техника, бюра и шкафове могат да бъдат защитени против евентуални щети, чрез застраховка по време на преместване.

Към ценовата оферта за преместване на офис бюра и шкафове се подава хартиен или магнитен носител. Всичко това върви по регламентиран ред в деловодството, с цел да не бъде пропусната поръчка и изготвената по нея крайна оферта.

Самият процес около преместване на офис оборудване започва с опаковъчни материали, според нуждите на премествани бюра, шкафове и други наличности. Личните вещи могат да бъдат опаковани и индивидуално и лично. Всеки един кашон бива номериран и надписван. За ценностите като документация, техника и каса фирмата изпълнител носи отговорност.

Втория етапа от преместване на офис оборудване е свързан с демонтажа и опаковането. Етапността в преместване на обзавеждания за офис става, когато фирмата е голяма, а помещенията събират множество от горе изброените принадлежности. Тогава периодите може да са по-дълги и изискват специално отношение.

Преместване на парични каси, ксерокси, метални шкафове, бюра, стелажи от складове е в последния етап.

Преместване на офис бюра и шкафове
Оценете статията
Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *