Преместване на дома с транспорт демонтаж и монтаж

Преместване на дома с транспорт демонтаж и монтаж

Преместване на дома с транспорт демонтаж и монтажВ честите случаи, когато се заговори за преместване на дома, не всичко и само се свежда до транспорт. Налага се демонтаж и монтаж на мебели, а това отнема доста повече време, изисква познания и известни усилия. Не всеки разбира от монтажни и демонтажни работи, а и не е нужно да сме специалисти във всяка област.

За да улесни своите клиенти, фирма Хамал.бг, предлага комплексно обслужване. С дейностите, които извършва фирмата, тя отдава исканото внимание на монтиране и демонтиране за всяка една част от местените мебели. В този ред на мисли, ние разполагаме със специално обучени кадри и тясно профилирани в областта за монтаж и демонтаж на мебели, дограма, аксесоари, щори и др.

Сред предлаганите услуги по преместване и транспорт, при нас всеки може да разчита на услуги по монтаж и демонтаж на врати, щори, прозорци, навеси, мебели от всякакъв вид и др. Сред услугите, за жителите на София, се предлагат доста атрактивни цени на дейности от подобен род.

Кога може да се налага демонтаж и монтаж при преместване:

Демонтаж и монтаж на дограма на врати и прозорци. Свързаните с тях различни материали, сред които алуминиева дограма; пвц дограма; прозорци и врати;

Демонтаж на стара дограма, наред с отстраняване на врата или прозорец;

Демонтаж и монтаж на ламелни и ролетни щори

Демонтаж и монтаж на аксесоари, сред които комарници, сенници, козирки, навеси, анти паник брави и други.

Сред демонтажни и монтажни работи на фирмата са услуги от всякакъв вид разглобяване на спалня с гардероб; сваляне на шкафове в кухня; изнасяне на ъглов диван и много други. Всички обемни мебели налагат да бъдат демонтирани, преди товаренето и транспорта им, а ние знаем, кога, как и къде да приложим познанията си.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *