Преместване на багаж

Преместване на багаж в София 0888 575 888

Преместване на багажПремествате се в ново жилище и нямате свободно време да пренесете багажа си – не изпадайте в паника – на ваше разположение са компаниите за хамалски услуги.

Това е една добра възможност да преместите багажа си евтино, акуратно и бързо в София или в друг град. На ваше разположение са: специално оборудвани машини, квалифицирани хамали, разглобяване и сглобяване на мебелите от всякакъв тип и вид, независимо от производителя и в какво състояние е. Вие ще получите следните услуги:

    – превоз на багаж мебели;

    – опаковка със стреч и картонени кутии;

   – товаро  –  ратоварна дейност;

   – демонтаж и монтаж на мебелите;

Ако става на въпрос за преместване на багаж от столицата до някои друг град, това също е възможно. Те ще бъдат акуратно опаковани, фиксирани в камиона и качествено извозени.

Преди извозване на багажа служител на фирмата безплатно ще дойде да определи  предварителната оценка спрямо обема на работа, това ще направи икономия на вашите пари и време. След което до вас ще пристигнат опитни специалисти, които  са специализирани бързо и ефикасно да свършат своята работа, като последователно ще  разглобят, изнесат, натоварят, извозят и разтоварят на новото място вашия багаж.

Въпросите, които вълнуват хората при необходимост от транспортни услуги до друг град са:

• колко ще струва услугата и на база на какво се изчислява;

• колко време ще отнеме;

• дали хамалите ще оставят всичко на улицата и ще заминат;

Цялата материална отговорност по съхранение на вашето имущество ще бъде поета от служителите на хамалската фирма. Такива компании разбират доколко е важно за вас да сте уверени в това, че с вашето имущество нищо лошо няма да се случи. Именно затова компанията производител ще поеме целия финансов риск при осъществяване на вашето преместване.

Служителите на фирмата за хамалски услуги ще намерят най-оптималните решения, които ще подхождат именно за вас. Те са предимно истински професионалисти в своята работа, тях не ги плашат даже нестандартните решения – те с лекота ще се справят, като ще се постараят да извършат всичко, от което се нуждае клиента.

Стойността се определя, от обема на работа, количеството багажа и дали е в чертите на града. Скоростта зависи от състоянието на пътя и неговата пропускателна способност. Хамалите изпълняват това, което е указано в договора.

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *