Преместване и извозване на мебели

Фирма за преместване и извозване на мебели 0888 575 888

Преместване и извозване на мебелиАко ви е нужен камион за преместване и извозване на мебелите, то може да се обърнете към компания предлагаща такива услуги. За вас те ще подберат оптимален вариант за всеки клиент и ще предложат всякакви параметри товарен транспорт, както и бригада с професионални хамали и минимален срок на изпълнение.

При тях вие можете да осъществите поръчка за транспорт с хамали относно:

– Жилищно преместване,

– Офисно преместване;

– Вилно преместване;

– Натоварване и доставка на мебели и битова техника от склад на магазин;

Камиона за превоз с хамали се наема за определено количество часове. При това минималното време за изпълнение на поръчката чрез товарен транспорт е 4 часа: именно такъв временен промеждутък ще бъде достатъчен за натоварване на камиона, доставка на вашето имущество до новото място и разтоварването.

За да сте наясно, каква е стойността на камиона за превоз е нужно само да умножите количеството нужни часове по тарифната ставка. Във фирма за хамалски услуги вие можете да оформите поръчка за товарен камион с хамали максимално изгодно. Техните мениджъри ще ви предоставят пълен разчет за стойността на техните услуги, подробно ще ви обяснят, за какво ще платите.

Ако ви е необходимо да превозите мебели, битова техника, да организирате офисно преместване или доставка на товари от точка до точка ще ви помогнат само професионални хамали, само трябва да изберете фирма, към която да се обърнете.

Днес на пазара има много хамалски фирми, които представят транспортни услуги чрез  товарен транспорт, както на фирми, така и на частни лица. При търсене на компания преди всичко търсете да ви предоставят гаранции: да сключат с вас договор и в случаи на повреда на вашето лично имущество да поемат своята отговорност.

Фирмите сключващи договор и работещи по него, предоставят на клиента подробна сметка за теглото и обема на работата за изпълнение. Освен това, в случаи на сътрудничество с хамалска компания вашия товар ще бъде юридически защитен от всякаква повреда и загуба по време на превоз.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *