Почистване на общи мазета

Фирма за почистване на общи мазета

Почистване на общи мазетаСъществуват поне десет фирми, в които може да се поръчат почистване на общи части на мазета и други сходни услуги. Целта на тази тема е не да убеждава, кои са по-добрите и да омаловажава останалите, идеята е да представи цели и задачи на фирма хамал.бг.

Защо да избера Хамал.бг, за почистване на общи мазета?

Причина:

На първо място важна е комуникацията. Когато позвъните на едно място и не ви отговорят в първия момент, кое е първото, за което ще се сетите?! Фирмата е несериозна ли не е ангажирала достатъчно екип, за да има кой да вдига телефона. Този извод ще накара една голяма част от потенциалния клиент да се отправи в следващо търсене на номера на фирма за почистване на общи помещения и с право.

Доказателство:

Фирма Хамал.бг е градила името си в резултат от над десетилетен опит; обучила е специалистите си по всички въпроси, независимо дали са в пряката им трудова характеристика или тази на колегите, а това означава, че винаги и всеки ще може да поеме вашият конкретен случаи и да даде компетентно мнение по въпроса засягащ ви;

Причина:

Не са редки случаите, в които клиентите подхождат с недоверие към дадена фирма. Това се дължи на множеството мошенически опити за кражби и грабежи на къщи и домове от мними фирми, неизвестни никому.

Доказателство:

Напълно оправдателно е, ако веднъж се опарите на котлона, втори път няма да посегнете да го пипнете с гола ръка. Нали така?! По сходен начин стоят нещата и с фирми фантоми. Ако вие или ваши близки са викали хамали или фирма представяща служителите си като такива по изнасяне на мебели и покъщнина. В уговорено предварително време, когато се е налагало домакина на дома да отсъства и ако след свършена работа сте останали без покъщнината поради кражба, то Сигурно е, че Никога, ама Никога няма да се престрашите на ново.

Фирма Хамал.бг, не е частен детектив, но напълно разбира сложността и проблематиката на многото такива случаи, затова издава предварително документи за сключване на договор със отсрещната страна и издава легално касови бележки и фактури, след самото плащане на услуга.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *