Почистване на къща от стари мебели и вещи

Почистване на къща от мебели 0888 575 888

Почистване на къща от боклуциНе всеки се е сблъсквал с трудността да се наложи да направи почистване на дома от стари мебели и вещи и да усети стягането на ръцете. И казано по този начин, много ще се запитат, за какво усещане говорим и кое може така да ни стегне китките, че да не успеем да организираме плануваното. На първо място стои въпроса около самия боклук. Все по-масово се парадира, че мебели и вещи от бита не могат да се изхвърлят на регламентираните сметища.

Това е така, защото има установени наредби и те се измислят не за да ограничават гражданите, а за да създават правила за ред. Представете си ситуация, в която всеки гражданин започне да изнася стари легла, матраци, счупената маса или продънения диван на боклука. Наред с това кофи, легени и тенджери се търкалят на всякъде из квартала. Света ще стане едно голямо бунище. Но! Ние няма да позволим това да стане, защото сме съвестни хора. И ако на някой от вас се налага да организира почистване на къщата от ненужната, стара или овехтяла мебел, а това неминуемо ще се наложи в даден момент и особено, ако се нанасяте в нов дом, но къщата е наследство или покупка на стари хора, живели някога там. В окаян състояние е, това е ясно, миризмата е непоносима, а всичко в нея е за подмяна.

Повикате вашето „спасение“, фирма ХАМАЛ.БГ, може да изчисти всичко за минимално време. За вас ще са спестени дни и седмици стоене в неудобни пози, опити за мъкнене на тежко, пренасяне и събиране на куп вещи. Всичко това, което за вас е боклук в старата къща, ще бъде натоварено на камиони и ще бъде извозено на бунищата. Неправилните места, разбира се, където не само няма да пречи на никому, но и няма да ви навлече глоби от местната управа.

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *