Почиства дворове в София и региона

Хамалска фирма почиства дворове в София и региона 0888 575 888

Почиства дворове в София и регионаНе само хората, които живеят на село имат нужда от почистване на дворове. В София и региона има много жители, които са изпитали проблема с претрупан от всякакви ненужни вещи, отпадъци останали от ремонтни дейности и купища съчки, изсъхнали храсти и паднали дървета. За всички тях необходимостта от помощ в почистването е голяма.

Дали защото се нанасяте в къща с подобен двор и с нея наследявате камари боклук, стара износена мебел, която явно е прекарала миналата зима под снега или от последната буря има няколко сцепени дънера, които не позволяват свободно преминаване. Е това е само малка част от онова, което може би се явява на среща ви, когато за първи път стъпвате в двора на новата къща в София и региона и необходимостта от почистване е „крещяща“.

Може да се наложи след ремонта да потърсите подкрепа в изнасяне на всякакви отломки, строителни материали и още какво ли не.

Във всички споменати случаи имате прав на два избора и те са:

Запретвате ръкави и викате „неволята“; отделяте няколко дни и се обричате на хамалска работа;

В другия вариант се обаждате на Хамал.бг и решавате въпроса.

С вторият избор ще имате силен, отговорен и стриктен помощник в почистване на дворове в София и региона, защото:

– Дворът иска ангажираност по всяко време на годината, а когато насреща са професионалисти, които боравят със специална техника, работата ще е повече от свършена.

– С помощ от Хамал.бг, работата в дворовете определено преминава на друг етап след – почистване на едри отпадъци и отломки от всякакъв характер; окосяване на бурени, премахване на коренища и храсти; третиране на площите със специални методи, техники и препарати, за предотвратяване на последваща поява на плевели и бурени; почистване на растителни и други остатъци.

Когато са свършени всички изброени дейности, дворът ще е готов, в почти ново състояние и подходящ за последващо настаняване, озеленяване и т.н

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *