Опаковки

Опаковки и кашони за опаковане на мебели и вещи

При преместването е много важно да се осигури съхранението на всички домашни и офисни вещи, техника, документи, посуда, предмети от интериора и друго имущество. Затова опаковъчните материали и качеството на опаковката за преместването играе важна роля. Нашите клиенти се доверяват на нас за най-цените си вещи. Ние правим всичко, за да съхраним вашето имущество и да осигурим приятно и бързо преместване. Използваме само съвременни и качествени опаковъчни материали, много от които специално са предназначени за опаковане на отделни видове предмети (стъкла, керамика, мебели, дрехи, скъпа техника и др.) и осигуряват тяхното съхранение по време на товаро/разтоварните работи и транспортирането им.

Стойност на опаковъчните материали

Наименование

Размер: Д х Ш х В (мм) Стойност в лева

Картонена кутия (файлов размер)

450 х 350 х 325

Картонена кутия (универсален размер)

450 х 500 х 500

Картонена кутия (гардеробен размер)

500 х 600 х 1500

Ефирна полупрозрачна опаковка

рулон ширина 1 500

Гофрокартон

1 200 х 2020

Стреч

450 х 250 000

Скоч (тиксо)

50 х 66 000

Опаковъчна хартия

700 х 800

Стикери (самозалепващи етикети)

105 х 74 (на лист 15 броя)

Комплект за преместване на гарсониера

 за комплект

Комплект за преместване на двустаен апартамент

 за комплект

Доставка на опаковъчен материал

 Ние ще ви предложим най-добрия опаковъчен материал, който ще бъде удобен при преместване на товара – ще ви го доставим в удобен ден и време за вас. Товаренето на опакованият материал се извършва от хамалите. Офиса и склада се намира в непосредствена близост до вещите и те се освобождават в рамките на няколко минути . Склада има отлична транспортна достъпност. В състава на комплектите за опаковане влиза всичко най-необходимо за опаковане на мебели, лични вещи и битова техника. Имайте предвид, че комплектта струва по-евтино отколкото всичките опаковочни материали по отделно.

Видове опаковки

Картонена кутия (файлов размер)

размер (мм) 450 х 350 х 325

описание: файловият размер има четири страни, произведен е от висококачествен три слоен гофрокартон и може да се използва няколко пъти. Залепя се с помощта на скоч, за маркировка се залепя етикет. Кутията може да издържи натоварване до 15 кг товар.Използва се за пренасяне на офисна и архивна документация (в нея влизат 7 папки тип “Корона”), малки лични вещи, канцеларски принадлежности, книги, списания, ком пакт дискове и др.

Картонена кутия (универсален размер)

 размер (мм) 450 х 500 х 500

описание: универсалния размер има четири страни, произведен от пет слоен гофрокартон и може да се използва при преместване от квартира и офис. Пет слоеният гофрокартон надеждно ще защити стъклените и чупливи предмети от счупване. При офисно преместване универсалния размер се използва за транспортиране на вещи при автоматизирано преместване до работното място на служителите (системния блок на РС-то, монитор, мишка, клавиатура, кабели и телефони). При преместване на вещи от дома превъзходно влизат в употреба при опаковане на посуда, компактни битови прибори, крупни предмети от интериора, а също обувки, дрехи и други лични вещи. При пренасяне на кутиите, те не се деформират, отлично се съхраняват вещите от механични увреждания и влага. Залепя се с помощта на скоч, за маркировка се използват етикети, способен е да издържи до 50 кг товар.

Картонена кутия (гардеробен размер)

 размер (мм) 500 х 600 х 1500

описание: кутията гардеробен размер е произведен от висококачествен пет слоен гофрокартон, снабден с метален прът с отвори за закачалки. Отлично издържа теглото на тежки зимни дрехи (шуби, палта и др.), за удобство при пренасянето на кутията има дръжки. Събирането на гардероба отнема малко минути.

Използва се за пренасяне на дрехи, както връхни зимни (шуби, палто и др.), така и за други дрехи, даже от най-нежните тъкани. Подходящ е за пренасянето на крупни стайни растения, а също за предмети от интериора, декора. Кутиите плътно се затварят, така дрехите са надеждно защитени от замърсяване и неприятни аромати.

Ефирна полупрозрачна опаковка (на руло)

 размер (м) 100 х 1,5

описание: пет слоена структура способна добре да защити вещите ви от удари сравнение с традиционните дву слоени, състои се от два гладки слоя полиетилен и три слоя мехурчета помежду им, не оцветява предметите и няма аромат. Икономична, не се поддава на корозия, не гние, не прониква влага и е отличен топлоизолатор.

Използва се за защита на мебели, скъпа техника, крупно габаритни изделия от стъкло и чупливи материали. Ползва се за транспортиране и съхранение на вещи.

Гофрокартон (лист)

размер (мм) 1 200 х 2 060 S = 2, 47 кв./м

описание: произведен от гофрирани и гладки листове картон.

Използва се за защита на мебели, включвайки антикварни предмети на изкуството, крупно габаритна техника и др. Ползва се за защита по време на превозване или ремонт на подови покрития, каси за врати, стълби, асансьорни шахти.

Стреч

 размер (м) 0,045 х 250

Помага при опаковане на вещите от въздействието на мръсотия, влага, прах и прекрасно фиксира предметите. Идеален опаковъчен материал, еластичен и икономичен.

Скоч

размер (м) 0,05 х 66

Използва се за залепване на кутиите при пренасянето и фиксирането на други опаковъчни материали.

Опаковъчна хартия (лист)

размер (см) 70 х 80

Използва се за опаковка на чупливи предмети преди поставянето в картонените кутии. С нея се опаковат сувенири, посуда, малки предмети и др.

Стикери (самозалепващи етикети) Които след залепването не оставят следи и помагат да се реши проблема с маркирането на мебелите, вещите и другите предмети при пренасянето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *