Опаковане и преместване на багаж и мебели

Опаковане и преместване на багаж и мебели София 0888 575 888

Опаковане и преместване на багаж и мебелиХората много рядко сменят дома или офиса си, оставяйки при това на място мебелите, а услугата по организиране на превоз и натоварване се поверява на хамалска фирма. За щастие, съвременните технологии на мебелното производство предвижда модулна структура, а това е най-отговорния етап, разглобяване и опаковка – не е толкова труден, усърден и дълъг процес. Сглобяването на мебелите на място при доставката, съответно, също е опростена.

Понякога даже минималния модул на такава мебел не винаги е удобен със своите габарити за преместване и превоз на индивидуален транспорт, като тук не става въпрос, за самостоятелния процес на изнасяне на мебелите от етажа по асансьора или по стъпалата. Естествено големия хладилник, не може да се разглоби на части, както и дивана или кресла, то те се пренасят ръчно, защото едва ли, съществува товарен асансьор. Като се прибавят и тесните стълбища, които няма да ви дадат свободно да пренесете тежката мебел и техника, то изхода е един – да се обърнете към професионалисти, виртуозно владеещи техниката на опаковане и преместване на багаж и мебели.

В това време, товаро – разтоварните работи и доставка на мебели през прозоречния отвор на ниските етажи могат да бъдат реализирани с помощта на хидро лифт, кран – манипулатор или хидро манипулатор, понеже свалянето до камиона и натоварването на мебелите от етажа могат да бъдат изпълнени само от силни физически специалисти – хамали. Те са оборудвани с нужното оборудване във вид на колани и др., а пълния комплект на професионалистите включва и защитна екипировка за работниците и множество приспособления за защита на преносимото имущество. Освен това, за да се опаковат и преместят багажа и мебелите, е нужно внимателно и с особена щателност да се подготвят за превоз, опаковат и изнесат, без да се повреди нито един детайл. При желание да икономисате средства, като ползвате помощта на доброволци, които няма да се стараят, те често ронят, цапат, както и чупят мебелите по време на превоза. И е факт, че възстановяването на първоначалния вид ще ви струва по-скъпо от наема на професионалисти, ако въобще ремонта е възможен.

Даже самостоятелно да организирате и в детайли да обмислите преместването, проблема може да стане именно натоварването на багажа и мебелите: защото във вашия регион от сутрин до вечер има задръстване, а това означава, че даже за най-добре планиран компактен жилищен превоз може да са нужни часове.

Всяка фирма за хамалски услуги ще ви предложи при организиране на маршрута най-оптималният, защото техните служители притежават голям опит и сплотена бригада от специалисти, които ще извършат различни поръчки. Това не е само мебелно преместване, но и преместване на крупно габаритни товари, като музикални инструменти, битова техника и др. Те са разработили, изпробвали и успешно прилагат технология за организация по преместването, по-отработени маршрути и особености при опаковка на най-различни предмети, започвайки от дървените табуретки и завършвайки със сложната мебел и багаж.

За да могат, клиентите да бъдат спокойни за функционирането и целостта на товара, хамалите ще преминават курс на обучение. Това означава, че разглобяването/сглобяването, опаковането и преместването на шкаф, кухненско обзавеждане или спалня ще бъде извършено на новото място с точност до винта, като поставянето им ще бъде на мястото, което вие ще укажете и ще бъдат закрепени в устойчиво положение.

Такива транспортни компании взимат на работа само висококвалифицирани специалисти от млади и физически здрави хора, стремящи се да реализират своите сили в сферата на хамалските услуги. Същото се отнася и за водачите на товарните камиони: те отлично познават конструкцията на возилото и в процеса на превоз това им помага максимално, за безопасното и равномерно натоварване на машината. Затова те оперативно и внимателно извозват вашето имущество до указания адрес.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *