Камион за изхвърляне на отпадъци

Камион за изхвърляне на отпадъци в София и региона

Камион за изхвърляне на отпадъциКакво знаем и не знаем за разделното събиране; Къде и как да изхвърляме ненужни неща от бита; Кога трябва да потърсим камион за изхвърляне на отпадъци и още въпроси, на които всеки съвестен гражданин търси отговори.

Нека разгледаме нещата поотделно, като започнем с указания за събиране на отпадъците разделно.

На първо място това са видовете боклук, които се събират на регламентирани площадки. Процесът е известен още като разделно събиране и се организира от фирми оборудвани със специална техника за извършване на работата.

От тях могат да бъдат наети и камиони за изхвърляне на отпадъци от бита, от промишлени дейности, от строителство.

Съществуват и площадка с трите цвята контейнера – зелен, син и жълт. За цветовата им значимост са наясно дори малките деца, но въпреки това нека отново споменем – син контейнер е за изхвърляне на отпадъците от хартия;

В жълтия контейнер се събират отпадъци от метал и пластмаса, а в зеления контейнер е стъклото.

За всяко семейство и домакинство използването на трите цвята контейнери е препоръчително, но когато става дума за по-големи боклуци от дома и бита на хората, то нуждата от наемане на камион за изнасяне и извозването им е задължителна. Камион се наема, когато става дума за по-габаритни неща, като например – стари мебели, овехтяла техника, строителни и други отломки и т.н.

Какво е добре още да знаем за изхвърляне на различните отпадъци?

Хартиени опаковки, стъкло, метали, пластмаса са произведения от всякакво естество. Те се изхвърлят след цялостното им опразване. Смачкването преди изхвърляне е добре да се направи, с цел намаляване на обема им.

В контейнерите не се изхвърлят замърсени опаковки и други.

Защо трябва да ни се доверите – фирма „ХамалБГ“ се доверява на най-модерни техники. Оборудвани сме с камиони, товарни коли, бусове, които са придружени от специална повдигаща и захващаща технология, с цел безаварийно пренасяне, товарене и извозване на стари мебели.

Нашите умения – ние от фирма „ХамалБГ“ извършваме всякакви услуги от демонтаж на стари мебели; пренасяне на мебели и всякакви вещи и товари от дома, офиса, склада; изнасяме, извозваме и товарим всичко, което не ви трябва вече. Може да ни се доверите и по всякакви въпроси свързани с хамалски, товарни и транспортни услуги.

Нашето мото – Винаги сме насреща, когато клиента търси фирма по изкупуване на стари мебели.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *