Извозване на стари мебели и демонтаж

Хамали за извозване на стари мебели и демонтаж София 0888 575 888

Извозване на стари мебели и демонтажВсеки нас поне един път в живота навярно се е сблъсквал или е бил принуден от необходимостта за извозване на стари мебели и демонтаж.

Да извозите старите мебели до нов дом или до вилата, ще имате нужда от хамали и транспорт, защото тези действия е сложно да изпълните самостоятелно. За тях задължително трябва товарен камион, както и демонтаж и изнасяне от хамали, които имат професионален опит в тази работа. Необходимо е да се планира маршрут, правилно да се демонтират, опаковат, натоварят и поставят в камиона, както и да се в цялост съхранят и доставят до местоназначението.

Спокойно можете да се доверите на хамалите, те успешно ще се справят с тези и други проблеми на товарен превоз на територията на цялата страна.

Товарно такси – това е универсална услуга за изпълнение на поръчката на най-разнообразни товари. Товарното такси идеално ще подхожда за превоз на мебели, вещи, производствен и битов товар, доставка на строителни материали или извозването на отпадък. Достатъчно е само да пуснете поръчка на фирма за хамалски услуги и нейните служители ще изпълнят вашата заявка точно в срок и с най-нисък за вас разход.

Превозването на стари мебели и демонтаж е един вариант за използване на товарно такси. Тази услуга е много популярна в последните няколко години.

В зависимост от обема на вашата поръчка ще ви бъде предложен микробус или камион за превоза. Ще бъде предвидено такова транспортно средство, което да побере всички вещи. Заедно с водача в кабината могат да пътуват не повече от двама човека, а камиона може да извози вещи и мебели с голям обем и тежина.

Услугите на товарното такси без съмнение могат да се променят, ако вие сте решили заедно с мебелите да подмените и битовата техника с нови модели, а старите хладилник, пералня или кухненска печка да изхвърлите за утилизация.

Професионалните водачи и хамали ще ви осигурят:

– Ползване на евтино товарно такси (камион, микробус или ТИР) след поръчката в продължение на 1-2 часа ще бъде извозен товара или в съгласуване с вас дата и време;

– Безплатен демонтаж и монтаж на мебелите, поставянето им на новото място – при необходимост;

– Пренасяне на мебели, вещи и други товари по етажите – при нужда;

– Акуратно натоварване и разтоварване на камиона от хамали;

– Бърз превоз на товара и мебели по оптимален маршрут;

– Съхранение на вашите предмети при натоварването, превоза и разтоварването;

– Достъпна тарифа и цена на извозване на старите мебели и демонтаж;

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *