Извозване на стари домакински уреди и обзавеждане

Фирма за извозване на стари домакински уреди и обзавеждане 0888 575 888

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Извозване на стари домакински уреди и обзавежданеИмате стари домакински уреди и обзавеждане, което отдавна е загубило своята функционалност и трябва да се изхвърлят на боклука за преработка, но нямате транспорт и нужното време. Много компании за хамалски услуги предоставят извършват такава утилизация на стара битова техника, мебели, електроника, пиано, рояли, вани и др. Купили сте си нов хладилник и не знаете къде да денете стария?

А, вие е нужно да освободите жилището от старите си мебели, защото пречат на ремонта? Отдавна старото пиано се е превърнало в ненужен антиквариат и само събира прах? Нужно е да демонтирате и изхвърлите старата чугунена вана? На вас с радост ще ви помогнат професионалистите хамали, които ще изнесат всичко ненужно за утилизация. С цялата си акуратност те ще изнесат вашите стари мебели и електроуреди от жилището ви, ще го натоварят на товарен камион и ще го извозят за утилизация. В случая, ако се наложи демонтаж или вещите са огромни, то те ще се справят с лекота. Освен това те са готови при необходимост безплатно да извършат пренареждане на новите ви мебели и уреди след изнасяне на старите за утилизация.

Ако ви сте решили да изхвърлите старата битова техника или мебел в боклука пред вас, то може да получите голяма глоба. Къде е правилно да се утилизират старите електроуреди? За това е нужно да поръчате отделен контейнер или да се обърнете към хамали. Като се има предвид, че за контейнер трябва да платите много повече, отколкото да поръчате услугата на хамали да извозят старата техника и мебели от дома ви. Такива фирми извършват утилизация на вещи, както в големи, така и в малки количества.

Често е необходима утилизация и превоз на различен вид товари от едно място на друго или преместване от едно жилище в друго, от вилата на село и т.н. Специалистите на хамалските фирми имат широк кръг от услуги – те могат да ви помогнат и при жилищно преместване и при офисно, и при обичаен превоз на товари. Техните машини са специално подготвени за превоз на всякакъв вид товар. При необходимост те ще извършат демонтаж и монтаж на всичко необходимо. А, за да не се зацапа при превоза вашето имущество те ще опаковат всичко прилежно и внимателно. Определено от техните услуги ще останете доволни.

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *