Извозване на стара бяла техника и мебели

Извозване на стара бяла техника и мебели София 0888 575 888

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Извозване на стара бяла техника и мебелиАко у вас възникне въпроса, къде да денем старата бяла техника и мебели, боклука от терасата или пианото, се обърнете към фирма за хамалски услуги. Служителите на такава фирма ще изнесат и извозят всичко необходимо на сметището за отпадъци. Нужно е, само едно прозвъняване и в удобно за вас време, техните хамали ще дойдат, бързо ще разглобят, натоварят на камион и извозят за утилизация, ненужните предмети на бита, като ще ви избавят от тежък физически труд и проблеми, къде целия този боклук да денете.

Демонтажа на старата бяла техника и мебели, ще бъде извършен така, че в ни най-малка степен да не пострада ремонта, дограмата и други елементи на интериора. Поръчвайки извозване на стари вещи, вие можете да бъдете уверени, че до вашия дом ще дойдат опитни и отлично подготвени работници. Те ще изнесат всякакви тежки и крупно габаритни предмети – вани, пиано, сейф и други

Наличието на сметни полигони, им позволява в максимално кратък срок да се извършва не само извозване на бяла техника, мебели, но и битови отпадъци, както и изхвърляне на различни боклуци от всички точки на столицата. Високо квалифицираните специалисти на компанията за хамалски услуги мигновено ще реагират на възникналият ви проблем и винаги са готови да ви помогнат за утилизацията на старата бяла техника и мебели. Те са готови да дойдат на помощ 24/7, като не ги притесняват почивните и празнични дни.

Натоварването и извозването, за утилизация и унищожение на отпадъците се осъществява от служителите на хамалската компания в различни обеми. При това стойността на услугата се определя във всеки случаи индивидуално. Събирането, опаковането, натоварването, извозването и утилизация на крупно габаритни предмети и твърди битови отпадъци се извършва внимателно и акуратно. Имайте предвид, че колкото е по-голям обема – толкова по-голяма е отстъпката.

От фирмата за хамалски услуги вие ще получите следното:

 – опитна бригада хамали с наличие на свои професионални инструменти за демонтаж;

 – специален автотранспорт за извозване на ненужните вещи;

 – механизиран труд;

 – бързо и акуратно изпълнение на демонтажните работи;

 – приемливи цени с възможност за понижение;

 При нужда можете да поръчате и следните услуги:

– Демонтаж на стара вила от различни материали;

– Разглобяване на дървена барака;

– Разглобяване на стари домове и фундаменти;

– Събаряне на ненужни постройки от всякакъв вид материали;

– Демонтаж на стени.

Извозване на стара бяла техника и мебели
5 (100%) 2 votes
Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *