Извозване на отпадъци цена за София

Хамали и цени за извозване на отпадъци в София 0888 575 888

Изнасяне и извозване на отпадъци от офиса и дома винаги е наложително. Понякога те се натрупват с години, затова ако ви е омръзнало да се занимавате с това самостоятелно, то на ваше разположение е фирма за хамалски услуги, която ще извърши изхвърляне на стари мебели и извозване на всякакви ненужни отпадъци и ненужни предмети от домът или офисът ви.

Цени за почистване на апартаменти с извозване на всички отпадъци:

– Демонтаж на гардероб, спалня, секция и 100 чувала боклуци! Товарене и извозване от 70 до 90 лв;

– Демонтаж на гардероб, секция, шкафове и 100 чувала боклуци! Товарене и извозване от 70 до 90 лв;

– Изнасяне на холна гарнитура, демонтаж на секция и 100 чувала боклуци! Товарене и извозване от 70 до 80 лв;

– Демонтаж на кухненски шкафове изнасяне, товарене и извозване от 70 до 80 лв;

– Дограма до 10 прозореца с товарене и извозване от 70 до 80 лв.

Цени за почистване на апартаменти с извозване на всички отпадъци:

– Почистване на едностаен апартамент от мебели, електроуреди и 300 чувала боклуци от 90 до 120 лв;

– Почистване на двустаен апартамент от мебели, електроуреди и 300 чувала боклуци  от 110 до 140 лв;

– Почистване на тристаен апартамент от мебели, електроуреди и 300 чувала боклуци  от 140 до 170 лв.

Хамали за извозване на отпадъци в СофияТехниката бързо остарява, а често се и чупи. Стараете се да я отремонтирате или я оставяте за всеки случай, но с годините тя става гора от ненужни вещи. Затова е, най-добре да изхвърлите всичко веднага и да купите това, което ви е нужно, и отговаря на всичките ви изисквания според съвременният начин на живот. Особено това се забелязва при преместване, когато има много насъбрани боклуци с годините, които не са ви необходими на новото място. Да ги пренасяте със себе си не е необходимо, а ако ги оставите пред жилището ви може да получите солена глоба за неправилна утилизация на отпадъци. Този проблем единствено може да решите чрез специализирана компания, която ще ви освободи от ненужните предмети.

Всяко извозване на отпадъци се извършва в удобно време за клиента, като само трябва да е ясно приблизителният обем и количество. Сам човек е невъзможно да изнесе всичко, а с транспортът ще дойдат опитни хамали, които ще съберат всичкият отпадък в чували и акуратно ще ги изнесат. Ако желаете да се освободите от ненужните вещи, няма нищо по-просто, да направите заявка за генерално почистване и изхвърляне на всичко, което ви пречи. Поръчайте извозване на дребна битова техника и отпадъци на фирма за хамалски услуги и ще останете доволни от резултатът. Започнете животът си на чист лист. През годините в домовете се натрупват стари вещи, техника, дрехи и стара посуда. Офисът ви също може да бъде запълнен със стари списания, книги и вестници. А, мнозина съхраняват апаратура, касети и други дреболии, които са натрупани с прах, и способстват за развитието на алергии и различни заболявания.

Извозване на боклуциОсобено много отпадъци има в домовете на възрастните хора, на които им е жал да се разделят с различните предмети, и те се натрупват с години. Единствено могат да ви помогнат да се преведе домът в порядък професионалните хамали, които ще извозят за утилизация боклукът и старите вещи. Те ще изнесат старият диван, след като го подмените с нов – купили сте си съвременно оборудване, направили сте ремонт и ви се иска да дишате по-леко. Има решение – от отпадъците може просто да се избавите с услугите на хамалите, защото крупно габаритните мебели не се побират в контейнер, а екологичните служби ще ви санкционират, ако ги зарежете където и да е. За да не се случи това, ползвайте услугите на специалисти за утилизация. Те ще извършат извозването евтино и бързо. При желание хамалите може да оставят празен контейнер, когато започнете ремонт. Утилизацията на отпадъци ще реши всички ваши проблеми и вие ще се избавите не само от ненужните вещи, но и от маса прах и мръсотия. Така ще можете да въведете ред не само в жилището, но и в гаража, на вилата и в офиса. Поръчайте извозване на малка битова техника и остарели прибори, и ще разберете, колко много ненужни неща не са ви необходими.

 

Category: Дневник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *