Извозване на боклуци от апартамент

Извозване на боклуци от апартамент, таван или мазе

Хамал.Бг предлага услуги по извозване на боклуци от апартамент, таван или мазе в София. Почистване на дворове, градини, гаражи, складове и други помещения. Не винаги всекидневното почистване на апартаменти допринася във вашето жилище очаквания ефект на свежест и чистота. Така, например с времето се натрупва слой от прах в радиаторите, възникват замърсявания и петна по тапицерията на меката мебел, остават драскотини по хромираните елементи в жилището ви..Всичко това е верния признак затова, че качественото почистване на вашия апартамент е повече от необходим.

Извозва боклуци от апартаментПочистване гаражи, мазета и тавани

Почистването на апартамента не е длъжно да бъде генерално. Клиента може самостоятелно да избира видовете необходима работа. Нужно е да се спомене, че такава услуга, като почистване на апартамент не струва скъпо и може да се възползва всеки един от нея. Ежедневното почистване не винаги е достатъчно, а и ако е извършен някакъв вид ремонт или строителни работи или ако в помещението поради някаква причина дълго време не е извършвано почистване, то професионалното такава е много необходимо.

Почистване на апартамент може да се извърши систематично (два пъти в месеца, например) и да бъде комплексно – във всички помещения, както и в отделни стаи, или на някои части от интериора. Почистването на апартамент включва в себе си цялостно очистване на всички помещения. В него могат да влизат следните видове клинингови работи: измиване на подове и подови покрития (съществува възможност за обработка на пода със защитни химически средства).

Очистване и измиване на всякакъв вид отдушници, полилеи и батареи. Химическо очистване на килими, мокети и прочие текстилни покрития. Измиване, полиране и лъскане на всички осветителни тела, окачени тавани и конструкции. Освен това, почистването на жилище е достъпно за всеки, дори химическото почистване от мръсотия и петна. При почистването се премахва също натрупан прах по щори, шкафове, рафтове, врати и прозоречни рамки, както и на други повърхности от интериора, полира се корпусната мебел и хром никеловите елементи. Понеже почистването на твърдите повърхности не се отнася към категорията на ежедневната поддръжка, която извършвате самостоятелно всеки ден, то това се поема от специалистите на фирма за хамалски услуги, които предлагат на своите клиенти широк спектър от професионални решения, започвайки от пълно мащабно почистване на всички помещения в жилището и завършвайки с отделни услуги, такива като почистване на твърди повърхности.

За да се подбере правилно миещото средство самостоятелно, е необходимо да притежавате специални знания. Всички миещи и почистващи битови средства са продукти на химическото производство, затова много от тях могат да бъдат опасни за човека и при тяхното използване е нужно голямо внимание. Всички тези изисквания за безопасност се спазват много стриктно от служителите на фирма за хамалски услуги

Изхвърляне на електроуреди от жилище

Навярно, всяка една домакиня мечтае да стане притежател на нови електроуреди, които са съвременни, красиви и стилни. А, къде да денат стария хладилник, печка или сушилня, как и къде се утилизират? Най-доброто решение е да наемете хамали, които ще изнесат всичко на сметището за рециклиране. Освен това, битовата техника изисква да бъде утилизирана с повишено внимание и трябва да се утилизират със съблюдаването на всички нормативи. Някои ще запитат, защо е необходимо повишено внимание и е задължително присъствие на специалисти?

Чистене на жилище от боклуциИзвозва боклуци електроуреди

Всяка едро габаритна битова техника да занесете в пункта за утилизация самостоятелно е проблематично и особено хладилника и телевизора. Много е важно да се следи, да не се повредят тръбичките от хладилната камера, както и светодиодите в телевизора. Това е в интерес на хората, които се грижат за своето здраве и здравето на своето семейство. Фреона е газ намиращ се вътре в тръбичките и е много вреден при вдишване. Той представлява голяма опасност. Именно затова е забранено, хладилника да бъде изхвърлян на нерегламентирани сметища. Ето как, напълно проста житейска задача се превръща в истински проблем. Но, не всичко е толкова страшно. Подобни задачи успешно се решават от компании за хамалски услуги, които извозват стари електроуреди, строителен отпадък, мебели и други ненужни вещи. Те ще свършат всичко бързо, качествено и на достъпна цена. Но, нека да разгледаме подробно, как преминава целия процес – в него влиза подаване на поръчката, пристигане на хамали и камион до адреса и демонтаж на хладилника за утилизация, ако е вграден. Изнасяне на агрегата от жилището и натоварването му на превозното средство. След това бригадата, състояща се от двама или четирима човека /зависи от големината на уреда/, го извозват до специализирания пункт за прием, където ще бъде рециклиран. Същото се отнася и за всички други електроуреди.

Събира, извозва, боклуци

На щат във фирмата за хамалски услуги работят само квалифицирани специалисти, за които подобна услуга е всекидневие. Те ще ви предоставят всички гаранции по съхранение на вашето имущество при изнасяне на битовата техника от дома ви и ще се заемат с утилизацията в съответствие с вашите нужди. И вашите ненужни електроуреди няма да се валят до близкия контейнер, за което може да получите и голяма финансова глоба. Хамалите ще направят всичко просто, бързо и надеждно. Какво се изисква от вас? Направете поръчка по телефона или на място и договорете с диспечера най-удобното за вас време, назначете си ден и очаквайте пристигането на специалисти. Камионът ще пристигне в точно уговорения срок, до вашия дом ще пристигне бригада хамали и за няколко минути ще изнесат вашите ненужни електроуреди. А, вие ще можете да се заемете с избиране на нова битова техника. Ако сте съгласни, че това е най-удобния вариант, то звънете, оставете поръчка и хамалите ще ви дойдат на помощ.

Category: Hamal.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *