Изнасяне на стари офис мебели

Хамали за изнасяне на стари офис мебели в София

Изнасяне на стари офис мебелиИмате нужда да се избавите от старите офис мебели, които заемат огромно пространство и загрозяват интериора на помещенията е често изникващ проблем,  с който се сблъскват мнозина. Често с подобна задача се сблъскват тези, които са решили да закупят нови мебели и е необходимо да се изнесат старите вещи и мебели, които са загубили своята функционалност. Може също да се случи при планирано преместване, когато определено количество от старите мебели трябва да бъдат изнесени за утилизация.

При подобен проблем може да се обърнете към фирма за хамалски услуги, такава компания ще ви предложи удобна услуга за утилизация на старите мебели, които, по какъвто и да е начин вече са станали ненужни.

Така, че когато възникне желанието да се избавите от старите или излезлите от строя прибори или мебели, които не желаете да превозите в новите помещения, се обърнете към фирма за хамалски услуги. Защото понякога старата мебел просто не се вписва в новия интериор.

Във всеки град има отпадъчни депа, където могат да бъдат изхвърлени ненужните ни предмети, защото да се оставят пред домовете ни това може да доведе до административни наказания. А контейнери за събиране на стари обемни вещи в дворовете ни и на улицата няма.

Действията, които може да се предприемат със старите офисни мебели, прераства в истинска дилема. Но, най-верните решения, може да се считат «утилизация на мебелите». Обръщайки се към компания за хамалски услуги имайте предвид, че този въпрос е обмислен до най-малки подробности. Поръчвайки услугата утилизация на мебели, вие ще получите в камион с нужния обем и бригада хамали, които оперативно ще изнесат от вашия офис цялата стара мебел и вещи. След натоварване на отпадъка, те го извозват на сметището и вие един път завинаги ще се избавите от ненужните предмети.

Те ще ви предложат извозване за утилизация на старата офисна мебел, битова и компютърна техника, сейфове, архиви, оргатехника, излязло в негодност и остаряло офисно оборудване и др.

– Демонтаж и разглобяване на корпусната и мека мебел;

– Опаковка на мебелите, личните вещи, предмети на интериора и оргатехниката;

– Натоварване на камион;

– Транспортиране на мебелите до полигона за утилизация;

– Натоварване и изнасяне от съответния етаж;

– Разопаковане на мебелите и други вещи;

– Сглобяване на меката и корпусна мебел;

– Подреждане на мебелите по местата им;

– Включване на оргатехниката към работните места;

– Извозване за утилизация на ненужните вещи и мебели;

В зависимост от количеството мебели, техника и други вещи те ще ви предоставят натоварването на техника с различна товароподемност.

Използвайки услугата за офисен вие ще получите качествено и своевременно обслужване.

Изнасяне на стари офис мебели
5 (100%) 1 vote
Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *