Изнасяне на стари мебели

Хамали за изнасяне на стари мебели в София 0888 575 888

Изнасяне на стари мебелиПоявило се е желание да подновите интериора си с нова мебел и веднага възниква въпроса къде ще изхвърлите старите? Аналогичен въпрос възниква и при продажбата или подготовката на ремонт в дома ви.

Вие сте решили да направите освежаване на жилището си, а старата мебел не се вписва в обновения интериор? Решили сте да утилизирате омръзналата ви мебел и да купите нова? Или старата мебел вече е изслужила своя срок и е загубила представителния си външен вид и функционалност? Не бързате да извозите старата си мебел самостоятелно! Ако вие просто я оставите на стълбищната площадка или до контейнерите за отпадък с надежда, че някои може да ги хареса и вземе, това може да завърши с голяма глоба. Освен това, демонтажа, извозването за утилизация на старите мебели е трудоемко и тежко дело, изискващо специален опит и инструменти.

Много фирми за хамалски услуги организират извозването на стари мебели, разглобяването им, тяхната утилизация, демонтаж на вградени мебели се извършва  максимално акуратно, бързо и в удобно за вас време.

Професионалните хамали при извозването на старите мебели извършват цялата работа особено деликатно, за да не нарушат нищо по-новия ви ремонт, да не зацапат вратите или просто да не одраскат стените. Извършването на превоз на стари мебели, чрез професионалисти, за ваше удобство се извършва утилизацията им, след като ги закарат на полигона за преработка.

Извозването на старите мебели – това е много трудоемко занятие, а изхвърлянето им навън може да доведе до големи неприятности за здравето на неподготвеният за такива работи човек. Поръчвайки услугата „извозване на стари мебели“ или услугата „превоз на ненужни вещи“ вие ще получите специален камион и подготвени за такъв вид работа хамали. Техните услуги за извозване на старите мебели се отличава с висока мобилност – минимално време за извършване на задачите и хамали, които след час поемане на поръчката ще бъдат на адреса.

От компанията за хамалски услуги може да получите още:

– Извозване на строителния отпадък и боклук;

– Изхвърляне не само на старите мебели, но и на счупени шкафове и табуретки, дивани и легла, маса и столове;

– Ще ви помогнат да изнесете стари прозорци и врати, вана и радиатори за отопление, както и стара санитарна техника;

– Извозване за утилизация на неизправни битови прибори: хладилник, пералня, кухненска печка и др.

– Опаковка на строителните отпадъци в чували, за извозване и утилизация на сметището;

– Изнасяне на строителния отпадък по етажите;

– Натоварване от хамали на строителния боклук на камиона;

– Ниски цени за превоз на старите мебели и вещи от дома ви;

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *