Изнасяне на стар хладилник 0888 575 888

Фирма предлага събиране на хладилници и електроуреди 0888 575 888

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Изхвърляне на хладилникЛятото отминава, а през цялото време сякаш нямахте възможност да изпиете една студена бира и то, защото нещо се е случило с вашият хладилник. Не достатъчното охлаждане, не замразяващата камерна част и развалянето на храните за твърде кратко време ужасно ви дразнят. Все не остава време за майстори, а последните, които идваха, като че ли нищо не успяха да свършат. Питате се къде да търсите проблема и какво трябва да направите.

Предлагаме ви няколко начина да се избавите от ситуацията: На първо време потърсете известна фирма, която да прати на място екип или майстор, които да установи приятната за неработещия ви хладилник. Поради факта, че този електрически уред е доста по-габаритен и не позволява лесно местене по стълбите, както и извозване, а наред с това съдържа частици и течности (фреон), които при навеждане могат да се увредят, да изтекат или да доведат до трайното му нефункциониране, то екип на място е най-доброто решение.

Добрите майстори могат веднага да установят къде се крие проблема и да си кажат професионалното мнение. В случаи, че стария хладилник е на десетки години, то при наличие на проблем, може, без да се замисляте да предприемете действия по изхвърлянето му, а на негово място да поръчате и закупите нов. Хладилници се предлагат с голяма гаранция, затова една инвестиция в нов, бързо би си възвърнала разхода. Освен това при изникнал проблем винаги може да се опрете на петгодишната гаранция.

Стария хладилник може да предадете на вторични суровини и да изкарате някой допълнителен лев. Това е добра възможност, която работи в полза, както на природата, така и на хората.  В случаи, че не ви се занимава повече със старият уред може да се обадите на 0888 575 888, фирма занимаваща се именно с изхвърляне на стари хладилници и всякакви нефункциониращи електрически уреди от дома.

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *