Изнасяне на бяла домакинска техника

Изнасяне на бяла домакинска техника в София

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

С покачване на електричеството, на човек му се налага да е не само икономичен, но и практичен. Как да пестим електроенергия и с какво можем да си допринесем за по-голяма икономия в дома. За изнасяне на бяла домакинска техника и още много въпроси ще поговорим в настоящата тема.

Изнасяне на бяла домакинска техника

Съществуват някои хитрини, благодарение, на които можем да направим уредите в домовете си малко по-икономични. Така например всеки един електроуред от домашната бяла техника може да хаби повече, когато е мръсен и неподдържан. Всичката стара бяла домакинска техника може да изхвърлите от дома си само, чрез едно обаждане на фирма по изнасяни и извозване на стари мебели и електроуреди в София. Добре е да знаете и, че когато уредите са добре почистени те могат да ви служат вярно и да облагородят дома ви.

Нека започнем от хладилника. Когато той е добре почистен поддържа по-ниска температура, за разлика от моментите, в които е затрупан с лед. Тогава и хаби много повече електричество. По сходен начин стоят нещата с климатика. Щом филтрите ми са затрупани с прах и мръсни наслагвания, то количеството електроенергия използвани за правилното функциониране са много по-големи. Филтрите на стария климатик могат лесно да бъдат почистени с изпиране и препарат за климатици. От изнасяне на бяла домакинска техника може да се избавите и щом става дума за съдомиялната машина. Тя най-често се уврежда от запушване на дюзите за вода, а за целта малките остатъци от храна трябва да бъдат отстранявани.

За микровълновата печка е известно, че пести много електричество, но когато бъде замърсена увеличава нуждата от електрически ток и цената значително се покачва. Ако във вашата микровълнова фурна има все още живот и не е настъпил момента по нейното изнасяне на бяла домакинска техника, то време да премахнете лепкавата маса от хранителни наслагвания. С тези няколко кратки съвета се надяваме да сме били полезни в пестенето на електроенергия в дома, за всеки наработещ стар уред от бялата домакинска техника или за изхвърляне на стари мебели и извозване на боклуци от дома, може да би потърсите за изнасяне на Хамал.Бг.

Category: Hamal.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *