Изнася и изхвърля строителни и битови отпадъци

Изнася и изхвърля строителни и битови отпадъци София 0888 575 888

Изнасяне и изхвърля строителни и битови отпадъциСпоред закона за защита на околната среда от замърсяване, в резултат от изхвърляне на битови и строителни отпадъци, всеки един гражданин трябва да е запознат. Така например, място за въпросите свързани с технологията по рециклиране и обезвреждане на отпадъци намира все по-мащабно приложение и своята популярност.

Ако в дома си и вие имате много битови отпадъци от типа на ненужни вещи, стари мебели, битова техника, дрехи, оборудване и т.н. може да потърсите правилното решение, около тяхното събиране, изнасяне, извозване и до изхвърлянето им.

По сходен начин стоят нещата и със строителните отпадъци. Законите са много стриктни по отношение неправилното съхранение на всички тях. Всеки от нас е правил ремонт и знае, колко много са те след приключване на всички строително монтажни дейности. Камари с железа, стъкла, дървени отломки, пластмаса, тръби, дограма, паркети и други могат да лежат години наред, ако не бъдат прецизно събрани, изнесени и извозени на посочените сметища.

И едва ли в трудните времена, в които живеем на някой му е до санкции и глоби. Ето затова се появяват услугите на фирми по хамалски работи. Те се занимават с всякакъв тип отпадъци от строителство и бит, изнасят и извозват всичко от домове, офиси, складове, магазини, заведения.

Главно отпадъците се делят На няколко вида и те са;

–          “битови отпадъци”, които се получават от дейността на хората и в домове, социални, административни и обществени сгради, търговски обекти, места за отдих, занаятчийски дейности;

–          “производствени отпадъци”, образувани от някаква дейност на промишлена, обслужваща или занаятчийска работа на юридически и физически лица;

–          “опасни отпадъци” крият голям риска за здравето на човек и природата и тяхното обезвреждане е изключително важно;

–          “строителни отпадъци” са онези, получени в резултат на монтажни, строителни и други работи, разрушаване или реконструкция на съоръжения и сгради.

За всички видове отпадъци може да се потърсят услугите на специалисти по изнасяне, изхвърляне и контрол.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *