Изхвърляне стара пералня и хладилник

Изхвърляне на хладилник и пералняИзхвърля електроуреди 0888 575 888

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Знаете ли, че за изхвърляне на стара пералня и хладилник може много да допринесете или да навредите на околната среда?! Всяка пералня или хладилник притежават множество части, течности и опасни компоненти, които при неправилно изхвърляне да навредят на хора и природа. В случаи, че сте решили да замените старата нефункционираща пералня или повредения хладилни с нови, на първо време проучете какво ново има на пазара.

Информирайте се за най-модерните технологии, които не само ще заместят старият хладилник и пералня, но и ще пестят от енергията и един ден няма да са така опасни за околната среда. Добре е да сте на ясно, че пералня, хладилник и друга бяла техника от дома е строго забранено да бъде изхвърляна на всевъзможни места. В чуждите страни от години са взети мерки по изхвърляне на стари мебели, различни материали, уреди, техника на регламентирани сметища, а у нас едва през последното десетилетие се засилиха тези мерки. Не се водете по това, което правят останалите.

Манталитета на българина е такъв, че в повечето случаи се води от чуждото мнение. Това, че съседът ви изнася старата си пералня, направо до контейнерите пред блока и с това смята, че е решил проблема си около нейното изхвърляне, в никакъв случаи, не бива да ви подтиква и вие да добавите един хладилник там. Дори напротив, неприемливата постъпка на съседа, трябва да ви навежда на мисълта, че вие сте по-разумен, по-интилигнетен и по-модерен и затова ще предприемете изхвърляне на стара пералня и хладилник, с помощта на фирма по хамалски услуги. Техните служители работят експедитивно, прецизно и коректно. Няма да се налага нито да рискувате здравия кръст, нито да се ядосвате, че на завоите по стълбището бялата ви техника не е предвидена как ще минава. На всичкото отгоре с услуга по изхИзхвърляне стара пералня и хладилникърляне може да сте сигурни, че не вредите на никого и всичко ще стане само за малка цена на услугата.

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *