Изхвърляне на стари мебели и вещи от жилище и мазе

Изхвърляне на стари мебели и вещи от жилище и мазе 0888 575 888

Изхвърляне на стари мебели и вещиНай-накрая вие сте решили да извършите в дома си ремонт и да обновите интериора. Намери ли сте ремонтна бригада, сключили сте договор с дизайнер. Остава само да закупите строителни материали, загубвате почти месец и вашето жилище се превръща в приказка. Почакайте! А къде ще денете стария диван, допълнителната библиотека или счупения хладилник? Разбира се може старите мебели и вещи да занесете на вилата. Само, че вилата не е сметище. Изхода е един – утилизация на мебелите и вещите, тоест да се изхвърлят за преработка.

А как в големия град да намерите майстор, който да разглоби мебелите? Всичко е просто! Позвънете във фирма за хамалски подайте поръчка на диспечера за вашите затруднения. Такава фирма ще ви предложи бригада от професионални хамали, които ще дойдат до вас на място с камион и без проблем ще изнесат за утилизация старите ви мебели в течение на няколко часа. След изхвърляне на старите мебели за утилизация вие можете да осъществите това, което сте предвидили. Но, освен мебелите в дома ви има и пияно, което подлежи на утилизация. Незабелязано са изминали годините, откакто синът ви е завършил музикалното училище. Десет години назад от както не е ползвал инструмента и сега вече той е загубил своята функционалност. В консерватория той не желае да учи, защото има нови интереси – работа, пътуване и др. Той се занимава с всичко друго, но не и с пианото. Вие отдавна изпитвате желание да се избавите от този излишен предмет в дома си. Къде да го денете? Да го продадете? Пробвали сте да намерите купувач, но вече младежите имат други интереси. Да го изнесат на сметището не става, защото е огромен предмет. Какво да правите? Много просто заедно с другите стари мебели и него можете да изнесете за утилизация.

Когато правите заявка за старите мебели, споменете и за пианото. То ще бъде изнесено чрез такелажни приспособления и няма да навреди на интериора у вас. Екипираните хамали само за десет минути ще го изнесат и ще ви освободят от него.

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *