Изхвърляне на стари компютри и електроуреди

Извозване на електроуреди и компютриИзвозване на техника – 0888 575 888

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Често се случва да закупим нова техника и за старата да не остане място в дома. Компютри, електрически уреди и още куп вехтории се струпват в мазето или гаража. Те заемате не само огромни площи от пространствата ни, но и прах, мръсотия, а понякога служат за убежище на всякакви гадинки. За да не става и вашият дома или част от него склад са всевъзможни боклуци, то вземете нещата под контрол.

Прочуете как стои въпроса с изхвърляне на стари компютри и друга техника безопасно. Без да вредите на околната среда проверете къде в близост от вас се намират сметищата за такива части и в случаи, че няма, с какво да извозите боклука от мазето или гаража, то може да потърсите дори фирма предлагаща хамалски услуги.

Тяхната дейност се състои именно в това да изпратят екип на място, които да натовари в специални кашони стари компютри, електрически уреди и друга ненужна техника и да извози до регламентираните сметища.

Изхвърляне на излязлото от употреба електрическо оборудване е строго забранено от закона да бъде изнасяно и захвърляно сред битовите отпадъци или на случайни места. Замърсяването на околната среда с техника като стари компютри е опасно и поради този факт за неговите нарушители се следи зорко. Не е нужно и вие да рискувате и да предприемате незаконни и непредвидени действия. Достатъчно е само да потърсите фирма по изнасяне и изхвърляне на ненужни вещи от домовете.

Събиране на електроуреди

Много от фирмите предлагат и безплатно извозване на този вид боклук, а тогава печелите и вие, печели и природата.

Изхвърлянето на стари компютри и прилежащите към тях устройства се извършва в регламентирани пунктове за предаване. Там те се обезопасяват, разфасоват на по-дребни частици и рециклират.

Наред с изхвърлянето на старата техника и електрически уреди на лицата се дава някакво овъзмездяване на потребителите, които са положили усилие и време да изнесат, извозят и изхвърлят остарялото си оборудване за рециклиране.

Category: Дневник TAG: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *