Изхвърляне на стар диван в София

Изхвърляне на стар диванИзхвърляне на холна гарнитура

Спомняте ли си през какви перипетии минахте, докато внесете дивана в дома си, а сега си представете, че пак ще трябва да преминете през същото, но за да го изхвърлите. Ще трябва отново да влезете в ролята на магьосник и да прекарате широкия диван през по-тясната врата, което може да окаже най-малкия проблем, в случай, че живеете в жилищен блок с малки междуетажни пространства, което със сигурност ще Ви коства още повече усилия и нерви. В тази статия ще се опитаме да Ви дадем няколко съвета и решения, които със сигурност биха улеснили изнасянето или изхвърлянето на стария, непотребен диван.

Ако не искате да изхвърлите дивана, но пък вече не Ви върши работа можете да го изпратите на село или друго място, където да стои в случаи, че отново Ви потрябва. При този вариант, обаче отново ще трябва да преминете през приключението, за което споменахме по-горе в статията. При положение, че стария диван вече не става за нищо и освен да го изхвърлите нямате друг избор, най-лесния и бърз начин е да го натрошите и изхвърлите на специализираното сметище за депониране. Третият вариант, който също е доста рационален, е да подарите стария си диван на някой човек, който наистина се нуждае от него и би му се зарадвал от сърце. Този вариант, е актуален при положение, че дивана е годен за използване и ще издържи поне още няколко години, защото няма смисъл да го подарявате, ако само искате да се отървете от него.

Най-добрият вариант, който няма да Ви коства никакви усилия, е да извикате някоя фирма, която да изхвърли и извози дивана до специализираното сметище. Въпреки, че това ще Ви струва пари, Вие ще си спестите време и нерви от мъкненето и прокарването на дивана по етажите и междуетажните пространства във входа. Съществуват различни варианти за изкарването и изхвърлянето на дивана от помещението. Масова практика от страна на фирмите, е да натрошат или разглобят дивана, преди да го свалят от жилището и да го транспортират до сметището. Ако не желаете, обаче той да бъде натрошен в жилището Ви, дивана може да бъде изкаран през прозореца с помощта на въжета, ако това го позволява. Във всеки случай не бива да се притеснявате за нищо, със сигурност дивана ще бъде изкаран и изхвърлен, по един или друг начин.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *