Изхвърля телевизори в София

Изхвърляне на телевизори и електроника 0888 575 888

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Изхвърляне на телевизорОще една нашумяла и наболяла тема в последните седмици – изхвърляне на телевизори в София. От както се заговори преди няколко месеца за цифровизацията, хората, като че пощуряха. Главоломно чули, недочули, разбрали и не съвсем се втурнаха да купуват нови телевизори. И не е случаен и факта, че тук там все още се намира по някой захвърлен около контейнерите за смет стар телевизор.

 Неприятна гледка, е рано сутрин, когато хората тръгват за работа и виждат разпилените част на някогашното устройство. За разлика от храната, която много пъти си позволяваме да изхвърлим в сметта, а от там бездомни котки и кучета разпръсват из квартала, или по-скоро останки от хартия и найлони. По не по-различен начин е въпроса със занемарения телевизионен монитор, но частите му блещукат на първите слънчеви лъчи не защото са раздробени от животинките, а от цигани и клошари, които в поредното ровене са измъкнали някои от по-ценните му части – метални, медни и оловни частици и са се втурнали да предават за рециклиране.

И не защото това е толкова лошо, все пак всяко живо същество се опитва да оцелява по свои си начин, колкото факта, че жилищния комплекс е замърсен от десетки и стотици парчета пластмаса и стъкло, които с години няма да бъдат разградени.

Тъжно, но факт и това сме ние българите. Докато не погледнем в собствената си паница и не се замислим над тези въпроси, може ад се окаже, един ден, че и ние сме допринесли за унищожаването на планетата ни. Ето, защо на всеки, на който му предстои подмяна на телевизор с нов, то трябва да проучи въпроса с предаване и правилно изхвърляне на старите телевизори. В региона на София има множество магазини за електроуреди и битова техника, които предлагат и заплащане за предаването на стария телевизор. С помощ от Хамал.бг, може да се отървете от старите телевизори дори за още по-кратко време.

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *