Изхвърля и извозва отпадъци от таван

Изхвърля и извозва отпадъци от таван в София

Изхвърля и извозва отпадъци от таванТавана е мястото на всеки дом, ако към апартамента разбира се има прилежащо такова, което малко хора преобразяват в стая за живеене. И въпреки десетките възможности, които предоставя таванското помещение, почти всеки втори днес го използва за склад.

Какво може да съхраним на тавана:

На таваните най-често се събират чували с дрехи; стари мебели като скъсано канапе, овехтял и скърцащ диван; повредени електрически уреди; детската проходила; някоя спукана топка; старата дограма от балкона; може джантите на автомобила, кашони с книги; стари картини с надраскани рамки и още, и още.

Освен като свърталище за паяци, хлебарки, а може и гризачи, за какво още може да случи тавана?

Тавана може да се разчисти, от него трябва да се изхвърлят и изнесат отпадъци и всякаква посуда . След като е поразтребено помещението на тавана може да се направи малък ремонт, освежаване с латекс, четка или мече и с няколко квадрата паркет положението и обстановката ще са съвсем други. Наред с идеите, които дадохме може да помислите за организиране на тавана като малко уютно кътче за творчество; помещение за хоби или колекционерски кът; работно офис помещение, а дори тавана може да се преобрази като още една топла и комфортна стая, чест от дома.

Идеите никога не свършват стига да сте достатъчно мотивирани и заредени с положителна нагласа. Колкото и прашно, мръсно и претрупано да изглежда сега таванското ви помещение, то момента е да направите първата стъпка. От тук натам всичко ще потръгне от само себе си.

Първата крачка към преобразяването е – Хамал.бг, който „Изхвърля и извозва отпадъци от таван“.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *