Хамалски услуги по преместване на дома и офиса

Фирма за хамалски услуги по преместване на дома и офиса 0888 575 888

Хамалски услуги по преместване на дома и офисаЗа преместване на мебели, обзавеждане и оборудване, в това число домашна и битова техника и електроуреди, днес е не само модерно да се ползват хамалски услуги, но и излиза доста полезно, практично и удобно.

Защо да изберем фирма по хамалски услуги по преместване на дома и офиса:

На първо място тези фирми работят с квалифициран екип, който за малки срокове носи голям багаж. Или казано на по-разбираем език за няколко часа може да пренесе целия ви дом, както „вълшебния дух, от лампата на Аладин“ на другия край на града или в друго населено място.

За сваляне и натоварване на мебели от дома, офис оборудване, архиви или лични вещи, за битова техника и всякакви консумативи до превозното средство, не бива да се притеснявате. Екипа от хамали следва определен ред, грижовно и подредено поставя всяко едно нещо на мястото му и с това осигурява максимално запазване, на всяка вещ по време на транспорта от стария до другия дом, офис.

По отношение на разтоварване и качване, всичко се извършва в обратен ред. За разполагане на мебели, вещи, офис обзавеждане и домашно оборудване и всичко останало става по ред, който клиента избира. За разглобени мебели е добре да се знае, че се монтират и биват разопаковани и подредени, в случаи, че клиента пожелае.

В случаи, че има нанесени щети от страна на екипа по хамалски услуги, върху вашето имущество, то отговорността поема фирмата. Нанесените вреди и щети биват възстановени за сметка на фирмата, за това предварително се уточняват детайлите по време на подписване на договор. В тези случаи крайната цена бива предвидена с евентуално поемане на щети.

Цени на хамалски услуги по преместване на дома и офиса:

В писменият договор е описан начина и вида на плащане. Заплащането става, чрез левова равностойност на споменатата в договора сума, като окончателна цена за цялото преместване. След заплащане на сумата всяка от страните приключва взаимоотношенията и не може да предявява претенции към другата.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *