Хамалин с хамали за преместване в ново жилище

Преместване в ново жилище

Едно преместване в ново жилище е истински трилър, когато всички членове на семейството са на работа и нямат и минута свободна. Колкото и да ви се иска да отидете в новото жилище час по-скоро, има един куп неща, които трябва да свършите преди това.

За да не пропуснете нещо важно в суматохата по преместването, направете един предварителен подробен план за всичко, което трябва да се направи.

преместване в ново жилище

В самото начало помислете добре щетърсите ли професионална помощ за преместването. Най-удачното решение за заети хора е да наемат хамалска бригада, която да се заеме с оаковането, изнасянето, транспортирането и разтоварването на мебели и вещи. Цялостната хамалска услуга е истинско облекчение за заетите хора. От вас ще се иска само да се заемете с промяна на адреса в разлинчите институции и прехвърляне на партидите за ток, вода, кабелна телевизия на новия ви адрес.

Позвънете на хамалите и се информирайте за актуалните им оферти. Със сигурност ще поискат да изпратя човек за предварителен безплатен оглед, след който ще стане ясно какво е количеството вещи, мебели и уреди, които ще се опаковат и транспортират, какво са условията за изнасяне на вещите –има ли асансьор, на кой етаж са жилищата, къде може да се паркира и др. Едва след като имат подробна информация за всичко, ще могат да ви назоват някаква точна цена.

Щом цената ви устройва, можете да преминете към подписване на договора. Внимателно се запознайте с клаузите. Те трябва ясно да упоменават правата и задълженията на двете страни. Ако нещо ви притеснява, питайте или преговаряйте с хамалите.

След като сте уточнили датат на вашето преместване в ново жилище, можете да очаквате екип на хамалите, който да се заеме с опаковането на вещите, мебелите и електроуредите. Предварително огледайте всичко и преценете кое нама да взимате със себе си в новото жилище.

Хамалите добре знаят кое как да опаковат. Те разполагат и с необходимите материали за опаковане. След като приключат с тази дейност, в деня на преместването ще изнеста всичко опаковано и ще подредят в камиона така, че да няма повреди по време на транспортирането.

Можете а се доверите напълно на професионализма на хамалите. В техен интерес е клиентите им да остават доволни.

Category: Дневник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *