ХАМАЛ.БГ

Хамалски услуги и транспорт в София и региона тел: 0888 575 888

Описание на работния процес

Hamal.bgНавременната и качествена доставка на определен товар до место назначението му в наши дни играе голяма роля в развитието на много големи и не толкова крупни фирми. За частните предприемачи е важно цялостното съхранение на превозимият товар. В това може да помогне нашата компания – ХАМАЛ.БГ, специализирана в хамалските услуги и транспорт на вещите.

Нашите хамали ще ви помогнат да организирате и осъществите офисното или домашното преместване, като ще ви предоставим услуга на експедиция и транспорт. При това вие ще можете да се възползвате от безплатна консултация на специалисти по превоза на товара, за да може най-оптимално да се разчете времето, стойността на необходимото количество услуги. Транспорт на мебелиОсвен това на ваше разположение ще се окажат специалисти които точно ще могат да ви кажат, колко ще ви струва преместването.

Най-простият вариант се явява следната схема: вие звъните по телефона, поръчвате услуга за превозване на имуществото ви, пристигат хамалите и доставят товара на нужното място. С други думи, нашата компания ще ви предостави натоварване, превоз, разтоварване, като преди това по ваше желание може да опаковат товара. Отрицателната страна тук се явява липса на договор, на който ще бъдат указани подробно видовете услуги и следствие на него ще бъде извършено плащането. Именно, затова е необходима компетентността на специалист, който има достатъчен опит да изготви КССХамали за електроуреди (Количествено стойностна сметка) и на базата на нея да калкулира стойността на извършените услуги.

Така и двете страни, както възложител, така и изпълнител ще бъдат изцяло спокойни при съвместната работа. Хамалите ще ви донесат документ, КСС заедно с приемно предавателен протокол, където на последния ще са описани всички вещи, пакети, кашони и др. На него точно ще е указано тяхното количество, което е гаранция за тяхната отговорност. Товара ще бъде съпроводен от експедитор, който ще проследи целия процес за съхранение на имуществото ви. Експедитора може да бъде, както от страна на собственика на товара, така и от страна на нашата компания. Всичко зависи от желанията на клиента.

Относно самото превозване отговаря бригадир — хамалин, който ръководи цялата бригада. За транспортиране на товара се използват различни видове транспорт, но задължително със защитна тапицерия вътре във фургона и с крепежни ленти. Преместването чрез нашата фирма се извършва с наш транспорт, който е удобен и дава възможност да се превозят не само крупно габаритни, но и средни, и малки товари.Преместване на мебели и уредиХамалски услуги София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *