Фирма за преместване на мебели и електроуреди

Ще местите вашата фирма, а клиентите ви!?

Вашият офис след дни ще се премести в ново здание. Специалистите от ХАМАЛ.БГ са събрали вещите, мебелите са разглобени, техниката разкачена и опакована. Транспортните средства са натоварени и чакат да потеглят към новият офис. Правим последен обход на старите помещения, дали не е забравено нещо? Оказва се, че всичко е наред.

Но, не съвсем. Ако вие не сте предупредили своите партньори за предстоящото преместване по отрано, те ще продължават да ви търсят на старият адрес. Неприятното е, че можете да ги загубите. Затова непременно запълнете празнините: «поканете ги на новия адрес», както вашите клиенти, така и вашите делови партньори.

Това можете да го направите чрез различни способи:

1. Лично им позвънете на всеки един от тях, както на постоянните си клиенти, така и на партньорските фирми, с които работите. По този начин вие ще изкажете уважението си, към всеки един ваш клиент и човек, който ви сътрудничи. Но, има ред недостатъци. Това отнема много време и сили, като няма гаранции, че вашите събеседници ще запомнят вашите нови координати.

2. Изпратете на всички заинтересовани лица смс — съобщения, в които изпишете вашите нови координати – адрес и номер на телефона и факса, ако имат промяна. Вариант е повече от надежден, но отново не съвсем – съобщението може да се изтрие неволно.

3. Разпратете съобщения, който да се дублират със смс те, но като писма на електронната поща.  Нека съдържанието да е по-обширно и с пожелания за бъдеща съвместна работа.

4. Ако времето за изпращане на смс-и и писма катастрофално не ви стига, може да се ограничите с обява: една поставете на вратата на стария офис, а второто на сайта на вашата фирма.

А, още може да ви помогне в намиране на вашия нов офис – отпечатани банери и указатели. Може да ползвате и средствата за масова информация. Така ще имате двоен ефект – и досегашните клиенти няма да загубите и нови ще намерите. Имайте предвид, че рекламната кампания е водещ елемент, за успешният бизнес.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *