Доставка на контейнер за строителни отпадъци

Фирма за доставка на контейнери 0888 575 888

Контейнер за строителни отпадъциПредимно след извършване на строително монтажни работи остава цяла „гора“ от строителни отпадъци от различно естество. Да се съберат в чували, натоварят на камион и изхвърлят на сметището е почти невъзможно, защото елементите на боклука са с различна големина и състав. Единствения вариант е да ползвате услугите на фирма за хамалски услуги, които са специализирани в тази сфера на дейност. Те предлагат на своите клиенти (частни и юридически лица) цял спектър от услуги по извозването на отпадък от различно естество, дори сняг и земен грунт, както и доставка на пясък и контейнер за строителни отпадъци.

В своята дейност такива компании успешно оказват профилирани услуги по извозване на отпадъци и почистване на общи части в блок и прилежащи територии около жилищни и промишлени обекти. В списъка на услуги на такава компания влизат:

– Извозване на строителни отпадъци;

– Извозване на битови отпадъци;

– Извозване и изхвърляне на стари мебели;

– Сезонна работа – почистване и извозване на сняг;

– Извозване на земен грунд;

– Доставка на строителни материали (пясък, чакъл и др.)

– Доставка на контейнери за извозването на отпадък;

Те ще ви гарантират качеството на изпълнената от тях работа, понеже разполагат с щатни висококвалифицирани специалисти, голям автопарк с различна специална техника и товароподемни механизми. Автотехника може да побере различен тонаж, което ще позволи осъществяването на работи по извозване на строителни отпадъци, сняг и грунт във всякакви условия: от тесния градски двор, до строителната площадка с голям обем на работа.

Такива компании притежават лицензии за всички видове горе указани работи, като се ръководят от правилната екологична безопасност и действащото законодателство. Всички видове услуги, от извозването на отпадъка до наема на контейнер могат да се извършат от тях и на основата на дългосрочен договор и по регулярни заявки от клиента. В работата им винаги се използва индивидуален подход, а за постоянните клиенти има и отстъпки.

Да се избавите от проблема, свързан с извозването на строителни отпадъци или сняг, може да стане лесно, просто се обадете по телефона на служителите на фирма за хамалски услуги. Техните технически възможности позволяват да осъществят извозване на строителен отпадък с различен обем и състав. Извозването на строителни отпадъци, както и битови от мрежата за обществено хранене и хипермаркети се гарантира с голям успех от такива компании. Тези фирми ще ви предоставят контейнери с различен обем за строителни отпадъци: от 8 м3 до 27 м3 със сменяеми бункери и отварящи се врати.

За строителните организации и фирми по земеустройство тези фирми предлагат услуги: извозване на грунд и доставка на кариерен пясък и чакъл. Те осъществяват извозване на грунд или строителен отпадък в различни обеми. Те работят бързо, качествено и с гаранция за съблюдаване на сроковете.

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *