Демонтаж на кухненски шкафове и стари мебели

Демонтаж на кухняПодмяна на кухня, демонтаж на стара изхвърляне на отпадъците

Предстои Ви основен ремонт в кухнята, който ще включва къртене на бетон, плочки, демонтиране на шкафове, мебели, къртене на мазилка, замазка и още куп работи. За да бъдете сигурни, че всичко ще бъде извършено по възможно най-качествения и ефективен начин, най-добре се обадете на HAMAL.BG – специализирана фирма за хамалски услуги в София, която разполага с всичко необходимо, за да се справи с тази задача. Освен това, с наемането на такава фирма, Вие ще си спестите много време, усилия и нерви, които ще Ви трябват за много по-сериозни неща, отколкото за ремонт в кухнята. В случаи, че ангажирате фирма за хамали, работата ще премине по възможно най-бързия и ефективен начин.

Подмяната на кухнята може да включва много работи, особено ако става дума за основен ремонт. На първо време, трябва да се демонтират старите шкафове и мебели, за да се разчисти помещението, за останалите дейности. След като помещението, е готово за работа, е време да се пристъпи към основната и най-трудна работа – къртенето. В зависимост от желанието на клиента, къртенето може да протече по най-различен начин, но обикновено, когато става дума за домашен ремонт в кухня, то включва: къртене на подпрозоречно пространство, замазка, мозайка и плочки, ако има такива. Преди да се започне с къртенето на подпрозоречното пространство, трябва да се свали дограмата, в случаи, че не, е премахната, фирмата ще се погрижи и затова. В зависимост от материалите и техния обем, къртенето може да отнеме няколко часа, но ако сте наели фирма КЪРТИ.БГ работата може да приключи и след 2-3 часа.

По време на работа ще се образуват много строителни отпадъци. С наемането на HAMAL.BG, Вие си спестявате още една задача – тяхното почистване. Фирмата ще почисти и изхвърли строителните отпадъци до специализираното сметище, освен тях, тя може да изхвърли и старите мебели от помещението, в случаи, че няма да Ви трябват.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *