Демонтаж и извозване на кухня от 50 до 70 лв.

Демонтаж на кухня и извозване в София

Демонтиране и извозване на кухняПредлагаме демонтаж на кухни, кухненски шкафове и кухненски мебели. Работим в град София и региона за извозване на кухненски шкафове и боклуци от кухни. Към кухнята всеки член на семейството има особено отношение. И, разбира се много е приятно да се намирате там, когато кухненската мебел е чиста, модна и функционална. Именно затова, много собственици се стараят своевременно да подменят старата мебел с нова. Естествено вие можете да се възползвате с услугата – утилизация на вградена кухня или извозване на стари мебели в София.

Защото кухнята е място, където се събира цялото семейство, затова е важно тя да бъде комфортна, многофункционална, удобна и разбира се, стилна. Затова ние често прибягваме за проект на кухня по поръчка, в съответствие с особеностите и разположението на кухненското помещение, неговата площ и нашия вкус.

Днес е разпространена вградената техника в кухнята, чрез която се изменят параметрите на помещението и това създава допълнителни проблеми, както при проектирането, така и при демонтажа на старата. Затова, нашия съвет е да се възползвате от помощта на специалистите, не само когато поставяте новата кухня, но и когато утилизирате старата. Но, проблема не свършва тук, дори ако вие самостоятелно демонтирате вградената кухня – какво ще правите по нататък?

Да поръчате контейнер за строителен отпадък? Да наемете хамали за извозване на стари мебели и да се притеснявате дали ще се побере вашата кухня в този контейнер или трябва да поръчате още един. По-добре помислете да поръчате услугата демонтаж и утилизация на вградената кухня. В случая ако вие се обърнете към специализирана фирма, вие ще можете да икономисате време и пари. Специалистите сами ще се заемат с демонтажа и разглобяването на старата кухня, ще свалят старите врати, етажерки и окачен таван (когато става на въпрос за капитален ремонт), ще изключат всички електрически уреди. Работниците ще изнесат и натоварят старата кухня и ще я извозят за утилизация.

Освен това, по ваше желание е, възможно също извозването за утилизация на хладилник и друга битова техника. Като цяло, старите хладилници са доста тежки за пренасяне, а да го разглобите не става, защото той съдържа хладилен реагент, който има определена степен токсичност и утечката от него е нежелателна.

Да не забравим още един момент, вашата газова печка /при условие, че ви се налага утилизацията й/. Хамалите ще я изключат от газовото захранване, ще я изнесат и натоварят на камиона. Когато става на въпрос за електрическата печка, тогава е много лесно. Стойността на такива услуги, разбира се варират, в зависимост от количеството извозвани предмети и обем на работа. Като правило, извозването на стара вградена кухня не отнема много време и се изпълнява акуратно, затова вие не трябва да се безпокоите за съхранение на вашия интериор и дограма.

Утилизацията на кухнята е единственото правилно решение. Старите ненужни вещи не трябва да украсяват дома ви. За да се чувствате комфортно в своята кухня е, нужна удобна и компактна мебел. Затова не се колебайте и се обърнете към истинските професионалисти,те ще ви помогнат в избора на нова кухня и ще изхвърлят старата.

Category: Дневник TAG: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *