Демонтаж и изнасяне на шкафове от кухня

Хамали за демонтаж и изнасяне на шкафове от кухня 0888 575 888

Демонтаж и изнасяне на шкафове от кухняВсеки в кухнята си има поне една стена в кухненски шкафове. И всеки с годините е забелязал, как тази част от обзавеждането ан кухнята провисва, започва да скърца и се съсипва. Подмяната не винаги и за всеки е удобна, защото е свързана с много средства, които все не достигат точно за тази част от дома. Време е да се захванете сами с ремонта. За демонтаж и изнасяне на кухненски шкафове, сме подготвили и следните няколко съвета.

На първо място проверете добре стария шкаф, заслужава ли си ремонта и има ли още живот в него. След, като сте установили, че с няколко козметични корекции, може да го върнете към живот, е време да се заловите със същинската част. За демонтаж на шкафове от кухня, използвайте традиционните начини за сваляне на вратички и панти. След като отстраните всички подвижни части, и с помощта на още поне един чифт ръце може да се заловите с разкачване и демонтаж на кухненски шкафове от дюбелите, с които са заловени за стената. Идва ред и на същинската част, ако шкафовете подлежат на леки корекции и няма да се налага да ги изнасяте от дома, за да ги карате на майстор, то снаряжение от шкурки (няколко вида, различни размери), инструменти като чук, гвоздей, нови панти, евентуално, боя, четка и лак ще свършат идеална работа. В случаи, че желаете да направите видимо голяма промяна може да се оборудвате и с два цвята фолио, с което да облепите вратичките на шкафовете и нови дръжки. Последните два материала, значително ще подобрят вида на старите мебели за кухня.

Винаги може да потърсите и други съвети, как да направите промените и кое ще е най-подходящо във вашият случаи.

Ако обаче не ви се занимава с ремонт на шкафове и крайно сте взели решение да ги замените с нови, то за демонтаж и изнасяне на шкафове от кухня идеална работа ще свърши екипа на hamal.bg.

Category: Hamal.BG TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *