Безплатно събиране на телевизори

Безплатно събиране на телевизори и електроуреди 0888 575 888

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Изхвърляне на телевизорВече цифровата телевизия е факт. Аналоговите приемници са подменени от своите предшественици цифрови приемници. И въпреки, всичко много хора все още не са на ясно какво трябва да направят, за да прехвърлят живота си към по-съвременния начин на телевизионно излъчване.

Цифровата телевизия е факт в много страни и години преди и при нас да настъпи този период. Едва сега предстои да узнаем предимствата на по-добрата връзка, по-високото качество на приемника и телевизора и по-изгодните цени.

Истината е, че човек разбира ползите само тогава, когато има видими резултати, а към момента те са съсредоточени в добра картина излъчвана от телевизора. За всички последващи я действия нещата ще се случват постепенно.

Не са малко и хората, които се замислят над подмяна свързана със стария телевизор, вместо покупка на декодер, а който се гледа цифровата телевизия.

В полза на гражданите, започна кампания по събиране на стари телевизори. Тази услуга се предлага безплатно в много фирми. Така например преди покупката на нов телевизор всеки може да се информира за предложенията на магазините за техника. В тях се предлагат по няколко процента отстъпки в новата покупка, само с предаване на стария телевизор. Ползите от една такава стъпка са големи, погледнато от разхода, който ще бъде направен и спестяването на едни 50-60 лв. Те биха влезли в покупката на новото устройство. За детайлите около изземване на стария телевизор, всеки може да се информира и на място. За изхвърляне на стария телевизор, трябва да е известно, че това не се прави на битовото сметище, а само на регламентирани за целта места. Фирма по извозване на битова техника е идеална за целта в случая.

На място се праща екип от обучени хамали, които ще изнесат и натоварят цялата битова техника, в това число телевизори, които смятате да смените с нови.

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *