Безплатно събиране и извозване на метални отпадъци

Извозване на метални отпадъци 0888 575 888

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Изхвърляне на метални отпадъциПо мнение на специалисти в бранша със събиране и изкупуване на метални отпадъци, с най-висок интерес се ползват тези от олово, цинк, мед. Те са и сред най-уязвимите от промишлени и неблагородни метали. Техните цени, макар и високи, са най-податливи в промените, а когато се очаква спад в цените, то върху тях най-силно се отразява кризата. Те се търгуват с премия за пределни разходи на производство и зависят от материалите. Наред с това нарастване на доставки на суровини от минните предприятия, с цел подобряване на ситуацията и увеличение на рафинирана мед предполага, че в Китай могат да се “отпуснат” по добри плащания.

Според наблюденията за търсене и предлагане на метални отпадъци по света се очакват и положителни резултати, но до тогава трябва всичко да се изчака, с цел подобряване.

По отношение битовото отделяне на метални отпадъци в домовете, вече има безплатен начин, всеки домакин да се погрижи за местата в дома, които е превърнал неволно в бунища.

Как може да стане това?

На първо място е добре сами да организирате едно голямо почистване на гараж, таван, мазе и апартамент или къща. Всеки дом има складирани десетки килограми метални и ненужни вещи. Сред тях кутии от консерви, повредени инструменти, старите джанти на колата, стари сервизи и прибори от благородни метали, куп тенекии и джунджурии, от които е крайно време да се избавите.

За реализиране на идеята може да потърсите съдействие от фирма по изнасяне на метални отпадъци. Много фирми предлагат безплатно събиране на такива.

Целта ан екипа е да ви помогне по-бързо и леко да разчистите дома, защото не всеки разполага с нужното време.

За предаване на метални отпадъци в пункт по събиране и за рециклиране, всеки може да изкара някой лев допълнително. Сами ще се уверите, колко много ползи ще имате самите вие и дома ви с тази крачка към по-модерно общество.

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *