Безплатно изхвърляне на секция и шкаф за телевизор

Безплатно изнасяне на съвременни или старинни секции 0888 575 888

Не взимаме безплатно, секции и гардероби по-стари от 5 години. Не взимаме захабени и повредени мебели освен ако не са на възраст до една година. Не взимаме мебели които са за претапициране. Не изнасяме безплатно стари дървени мебели от орех, витрини, гардероби и спални с овални ъгли. Не взимаме мебели с явни следи от употреба.

Изхвърляне на шкаф за телевизорАко сте решили да разнообразите мебелите в дома и конкретно холното обзавеждане като секция, шкаф за телевизор или етажерки, то добре е да разучите някои детайли около тях. Така например секция от ПДЧ ламинат се поддава трудно на боядисване, но за сметка на това материалът може да се третира с емайллак или блажна боя. Не са за препоръчване бои на водна основа, защото спомагат за деформиране на материала. И въпреки това, ако в дома си и в хола имате мебели именно от този вид може да ги разнообразите по-интересен начини като „състаряване“.

Този вид освежаване става на мебели от дърво. Наред, че е красиво, тази техника спасява живота на много стари мебели. Тези от тях с по интересни, разчупени и странни форми, витрини и фризове, могат да бъдат състарени успешно, а така също и стандартни чамови мебели. Най-лесния метод за третиране и получаване на желан резултат е, чрез тъмен лак. Достатъчно е да имате под ръка блажна боя в желания нюанс, че дори тази на водна основа е позволена. С този метод имате голямо предимство, което се крие в покритието. То е по-стабилно, а тази боя, която е с водна основа – че не мирише силно и съхне бързо. За да бъдат състарени мебели като секция и шкаф за телевизор, трябва да се минат поне два пъти на ръка с боя и четка.

След всеки слой се оставя да престои и засъхне нанесения пласт. Като помощни материали може да се ползва мече. Дори неговата употреба е гарант за по-високо качество при нанасянето. Съчетаване на боя и мече може да консултирате дори с продавачите в магазините. След боядисване идва ред на втория етап. За него са нужни едра шкурка за нанасяне на гипс-картон. С нея се обтриват ръбовете до появата на тъмен цвят или казано с други думи създаване на старинния ефект. При това освежаване е задължително да има контраст в двата цвята на мебелите – стар и нов. За всички, които окончателно са взели решение за изхвърляне на секция и шкаф за телевизор, могат да проучат безплатните предложения от фирми.

Category: Hamal.BG TAG: , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *